Galatasaray'dan Fernando Muslera'ya şartlı kontrat! Yüzde 60-40...

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Kopenhag maçında 2 hatalı gol yiyen Muslera, eleştiri oklarının hedefindeydi. İlerlemiş yaşından dolayı bırakması gerektiği şeklinde yorumlar yapılsa da Galatasaray yönetimi Uruguaylı kaleciye farklı bir kontrat önermeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Abone ol

Temsilcimiz Galatasaray, Devler Ligi ilk hafta maçında sahasında Kopenhag ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takım 2-0 geriye düştüğü müsabakadan 1 puan çıkarmayı başardı.

Aslan'ın deneyimli file bekçisi Muslera, yediği hatalı gollerle geceye damga vururken, sosyal medyada da çok eleştirildi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 37 yaşındaki file bekçisi ile yolların ayrılması gerektiğini düşünen taraftarlar olsa da yönetim bambaşka bir formül düşünüyor.

Vole'ye değerlendirmeler yapan Ali Naci Küçük, Galatasaray'ın Muslera planını anlattı.

1 YIL DAHA DEVAM AMA ŞARTLI SÖZLEŞME

Muslera ile 1 yıl daha devam kararı alan yönetimin Uruguaylı kaleciye farklı bir kontrat önermeyi planlıyor.

İşte Ali Naci Küçük'ün o açıklamaları...

Muslera Galatasaray'da maç kurtaran kadar maç kazandıran bir kaleci. Son karşılaşmada 2 hatalı gol yedi ancak Erden Timur ve yönetimin Muslera ile farklı bir planı var.

Sezon sonunda bitecek sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacak. Fakat Muslera ile konuşulacak ve yüzde 60-40 ya da yüzde 50-50 oynaması gibi bir teklif yapılacak.

Yani Muslera her maç ilk 11 oynamayacak, takıma abilik yapacak, kaptanlık yapacak ve dönem dönem forma giyecek.

A Milli Futbol Takım'ın 47. teknik direktörü Montella Spor Gomis Filenin Sultanları'nı yalnız bırakmadı! Kızına örnek gösterdi Spor Beşiktaş'ın stat ismi belli oluyor! 2 ihtimal var Spor Filenin Sultanları Brezilya'yı da devirdi Spor