Galatasaray'dan Anderson Talisca atağı! Icardi formülüyle kiralanacak

Süper Lig'de 23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, yeni sezonun transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım, bir dönem Beşiktaş forması giyen Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'yı kiralamak için teklif yaptı.

Abone ol

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'i zirvede bitiren Galatasaray, gözünü Şampiyonlar Ligi'ne dikti.

Devler Ligi'nde mücadele edecek güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapan sarı-kırmızılı takımdan flaş bir hamle geldi.

ARABİSTAN'A YILDIZ YAĞACAK

Aslan, Beşiktaş formasıyla Süper Lig'e damga vuran Anderson Talisca'ya teklif yaptı. Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da forma giyen Brezilyalı da Cimbom'a sıcak bakıyor.

Devlet politikaları gereği futbola büyük yatırım yapan Suudi Arabistab kulüpleri kesenin ağzını açtı ve süper yıldızları transfer etmeye başladı.

Al-Nassr da dünyanın önde gelen isimleriyle pazarlık masasında. Bu durumda takımda oynayamayacağını düşünen Talisca, ayrılık fikrini kafasına koydu.

TALİSCA AYRILIĞI KAFASINA KOYDU

Galatasaray da bu durumu fırsat bildi ve Talisca için teklif yaptı. A Spor muhabiri Emre Kaplan, son gelişmeleri duyurdu. İşte Kaplan'ın açıklamaları...



Galatasaray, Al-Nassr'a Talisca'yı kiralamak için teklif yaptı. Aslında Brezilyalı oyuncu kulübüyle sözleşme uzattı ancak bu yıl ülke politikaları gereği Suudi Arabistan kulüpleri birçok yıldız ismi transfer etmek için harekete geçti.

Talisca da bu yüzden takımından ayrılmak istiyor. Galatasaray da deneyimli futbolcuyu 1 yıl kiralamak için resmi teklifini yaptı. 29 yaşındaki oyuncu yıllık 8 milyon euro kazanıyor, sarı-kırmızılı takımın bu parayı vermesi mümkün. Icardi'de olduğu gibi benzer bir formül üzerinde duruluyor.

Galatasaray, Icardi'yi PSG'den kiralarken maaşının büyük bir kısmını Fransız ekibi ödemişti. Talisca'nın maaşının büyük bir kısmını da Al-Nassr'ın ödemesi istenecek.

Oyuncu ile de temasa geçildi. Brezilyalı, mutsuz olduğunu ve takımdan ayrılmayı düşündüğünü kulübüne iletirken, Galatasaray'a gelmek istediğini de sarı-kırmızılı ekibe bildirdi. Henüz bitmiş bir şey yok. Galatasaray teklifini iletti ve Al-Nassr'dan cevap bekliyor.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ryan Kent kimdir? Spor Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? Spor Fenerbahçe'de ilk imza! Ryan Kent açıklandı Spor Fenerbahçe'de ilk imza! Ryan Kent açıklandı Spor