Galatasaray'da şok! Fernando Muslera sakatlandı

Galatasaray'ın Kasımpaşa ile karşı karşıya geldiği maçta Fernando Muslera, sakatlanarak kenara geldi. Galatasaray'dan yapılan açıklamada "Muslera'nın, sol dirseğinde çıkık meydana geldi. Saha içinde, çıkan dirsek, Yener Hoca tarafından yerine yerleştirildi. Son durumu yarın yapılacak tetkikler sonrası belli olacak..." denildi.

Abone ol

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray'da Fernando Muslera sakatlandı.

Müsabakanın 58. dakikasında gelişen Kasımpaşa atağında Fall'ın vuruşunu engellemeye çalışan Muslera, sakatlık yaşadı. Muslera oyuna devam edemedi.

Uruguaylı kalecinin yerine Günay Güvenç oyuna dahil oldu.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA 

Galatasaray'dan yapılan açıklamada "Muslera'nın, sol dirseğinde çıkık meydana geldi. Saha içinde, çıkan dirsek, Yener Hoca tarafından yerine yerleştirildi. Son durumu yarın yapılacak tetkikler sonrası belli olacak..." denildi.

KULÜP DOKTORU YENER İNCE: YARIN DAHA NET BİR ŞEY SÖYLEYECEĞİZ

Muslera'nın son durumuyla ilgili Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce basın mensuplarına bilgi verdi.

Uruguaylı file bekçisinin yaşanan pozisyonun ardından sol dirseğinin çıktığını söyleyen İnce, "Dirsekte çıkık vardı, saha içinde yerine yerleştirdik." açıklamasını yaptı.

Fernando Muslera'nın yarın çekilecek MR görüntüsüyle birlikte durumunun netleşeceğini de vurgulayan İnce, şunları söyledi:

Yarın çekeceğimiz MR'da, çıkığa eşlik eden başka bir durum var mı ona bakacağız. Eşlik eden bir tablo belirlersek bunun ne kadar zaman alacağını da belirteceğiz. Bazen bu durum çok rahat atlatılabilir, yerine oturması yeterli olabilir. Bazen de Allah korusun, küçük kırıkla beraberse bu çıkık, iş uzar. Bu nedenle yarın daha net bir şey söyleyeceğiz.
Aslan'ın Zaha'sı var! Spor Filistin'e destek vermişti! Sözleşmesi feshedildi Spor TFF açıkladı! Süper Kupa'nın tarihi değişti Spor Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? GS Kasımpaşa maçı hangi kanalda? Spor