Galatasaray'da devre arası ayrılık! Yaz transfer döneminde gelen Cedric Bakambu...

Yaz transfer döneminde yıldız isimlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray, Icardi'nin yedeği olarak Bakambu'yu imza attırmıştı. Al-Nassr'la olan kontratını feshederek Cimbom'a gelen deneyimli golcü sarı-kırmızılı takımda şans bulamıyor ve ayrılmayı kafaya koydu.

Abone ol

Bu sezon çıktığı maçlarda yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray, hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir grafik çiziyor.

Transfer döneminde birçok yıldızla şampiyon kadrosunu takviye eden Cimbom, forvet bölgesine ise Cedric Bakambu'yu almıştı.

Arabistan'dan Aslan'ın yolunu tutan golcü için çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

DEVRE ARASINDA AYRILMAYI PLANLIYOR!

Tuttomercato'da yer alan habere göre Cedric Bakambu, sarı-kırmızılı ekipten ayrılmayı düşünüyor.

Yaz transfer döneminde kadroya dahil olan 32 yaşındaki futbolcu, aldığı sürelerden memnun değil. Tecrübeli isim Mauro Icardi'nin arkasında kalmaktan dolayı mutsuz.

Sadece 22 gün Al-Nassr'da kaldıktan sonra sözleşmesini anlaşarak fesheden Bakambu, Galatasaray ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Bugüne kadar 8 maçta forma şansı bulan tecrübeli oyuncu, toplam 226 dakika sahada kaldı. 32 yaşındaki oyuncu henüz takımına gol katkısı sağlayamadı.

Bakambu'nun bonservis değeri 3.4 milyon Euro olarak biliniyor.

Çebi'den Tudor iddialarına cevap! Beşiktaş'a gelecek mi? Spor Basketbolda uluslararası transfer rekoru kırıldı Spor "Montella idol haline geldi" Spor 2028 Olimpiyat Oyunları'na 5 branş dahil edildi Spor