Galatasaray'da ayrılık: Berkan Kutlu, İtalya yolcusu

Galatasaray transfer haberleri... Serie A ekibi Genoa, Cimbom'da forma giyen Berkan Kutlu ile anlaşmaya vardı. Milli oyuncunun yarın sağlık kontrolleri için İtalya'ya gideceği öğrenildi. İşte detaylar...

Abone ol

Galatasaray forması giyen Berkan Kutlu, İtalya yolcusu. Daha fazla süre almak sebebiyle ayrılık talebini teknik heyete bildiren milli oyuncu için Serie A ekibi Genoa istekli.

Sky Sports'ta yer alan habere göre, Genoa, 25 yaşındaki orta sahanın transferi için Galatasaray ile anlaşmaya vardı. 

KİRALIK GİDECEK

Genoa'nın Berkan Kutlu'yu satın alma opsiyonlu bir şekilde kiralayacak. Cimbom ile Serie A ekibi arasında yapılan anlaşmada bu opsiyon 3,5 milyon Euro olarak belirlendi. Berkan'ın yarın sağlık kontrolü için İtalya'ya gideceği öğrenildi.

GALATASARAY KARİYERİ

Galatasaray, milli oyuncuyu 2021 yazında Alanyaspor'dan 4 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı. Berkan Kutlu, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 84 maça 1 gol ve 5 asist sığdırdı. 25 yaşındaki orta saha burada bir şampiyonluk kazandı.

Filenin Sultanları yarı finalde Spor Emirhan yeniden Süper Lig'de Spor A.Gücü-F.Bahçe maçı öncesi stat kararı Spor Alcaraz ABD Açık'ta ikinci turda Spor