Galatasaray Yusuf Demir için izin aldı! Yeni adresi belli oldu

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken takımdan gönderilecek isimler için de çalışılıyor. Sarı-kırmızılı takımın tecrübe kazanması için kiralamak istediği Yusuf Demir için formül bulundu.

Abone ol

Galatasaray'ın 6 milyon euro'luk yatırım yaptığı Yusuf Demir'de hiçbir detay beklendiği gibi olmadı. Yusuf'u yerli statüsünde oynatmayı planlayan Galatasaray, TFF'den istediği cevabı alamadı.

Yusuf'un ilk maçlardaki hareketli ve heyecan uyandıran performansının da devam olmayınca, genç oyuncu forma şansı bulmakta zorlanmaya başladı.



Galatasaray bunun üzerine 19 yaşındaki hücumcuyu kiralamak için girişimlere başladı. Fakat Yusuf, başta Ümraniyespor olmak üzere gelen kiralama tekliflerini reddedince ilerleme kaydedilemedi.

Ara transfer döneminin 5 Mart'a kadar uzatılması sonrası Galatasaray, oyuncuyu kiralamak için son bir kez girişimde bulundu. Yusuf Demir'i ikna eden teknik heyet, oyuncunun Kasımpaşa gitmesi için tüm şartları oluşturdu.

Takvim'in haberine göre; Yusuf'un transfer için TFF ile görüşen ve izni alan Galatasaray, "bir sezon sezon içerisinde 3 ayrı takımda forma giyemez" kuralını esnetti.

Yusuf Demir, Rapid Wien ve Galatasaray'ın ardından bu sezon Kasımpaşa forması da giyebilecek.
Geriye son detaylar kaldı ve ardından imzalar atılacak. Yusuf sezon sonuna kadar Selçuk İnan'ın takımında oynayacak.

Leipzig - Manchester City maçı ŞİFRESİZ Mİ? Spor Trabzon Avrupa'da 149. maçında Spor Trabzonspor tur için sahaya çıkıyor Spor Fenerbahçe'nin konuğu Partizan Spor