Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Süper Lig 23. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşılaşacak. Ligin ilk yarısında 0-0 berabere kalan iki takım, 135. kez karşılaşacak. TFF, derbi maçın hakemini açıkladı. Peki, Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? İşte Galatasaray Trabzonspor maçına dair detaylar...

Abone ol

Spor Toto Süper Ligde Galatasaray, Trabzonspor'u konuk edecek. 11 maçtır üst üste kazanan ve en yakın rakibine 6 puan fark atan Galatasaray lider konumda. Evinde maç kaybetmeyen fakat deplasmanda galibiyeti olmayan Trabzonspor ise altıncı sırada yer alıyor. Dev maçın hakemi açıklandı. Sporseverler, Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta merak ediyor.

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor arasında 5 Şubat Pazar günü oynanacak maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Maçın başlama saati ise 19.00.

GALATASARAY İLE TRABZONSPOR 135. KEZ KARŞI KARŞIYA

Galatasaray ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bu pazar Trabzon'da yapacakları maçla 135. kez karşı karşıya gelecek. 47 yıllık rekabette yapılan resmi ve özel 134 karşılaşmanın 59'unu Galatasaray, 44'ünü Trabzonspor kazandı, 31 müsabakada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Ligde yapılan 99 karşılaşmanın 42'sini Galatasaray kazanırken, 32 maçta gülen taraf Karadeniz ekibi oldu ve 25 müsabaka berabere sonuçlandı.

Lig maçlarında Galatasaray 127, Trabzonspor ise 114 gol attı.

Ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan maç 0-0 berabere bitti.

G.Saray-Trabzon maçının hakemi belli oldu Spor Juventus tek golle turladı Spor Cedi 21 sayı attı Cavs kazandı Spor 22. hafta maçları sonrasında Süper Lig puan durumu Spor