Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'tan Mauro Icardi sözleri!

Süper Lig'de mutlu sona ulaşan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, katıldığı televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kiralık sözleşmesi sona eren Arjantinli golcü oyuncunun geleceği taraftarlar tarafından merak edilirken, Buruk'tan konuyla ilgili açıklama geldi.

Abone ol

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayarak mutlu sona ulaşan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

Buruk, kiralık sözleşmesi sona eren ve Arabistan'a gideceği iddia edilen Arjantinli golcü oyuncu Mauro Icardi'nin geleceğine dair fikrini paylaştı.

Buruk, "Icardi kalacak mı, biz de merak ediyoruz. Önce kendi karar verecek. Sonra kulübü karar verecek. PSG satacak mı, ne kadar isteyecek. Ailesi var. Birçok farklı şey var. Yakın zamanda belli olur diye düşünüyorum. İçimi rahatlatan, kulübümüzün Icardi için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olması. Galatasaray Kulübü, üzerine ne düşerse onu yapacak. Bir de Icardi burayı seviyor. Arabistan tabii ki, bu sene için korkulu rüya. Hangi oyuncuya gitseniz, Arabistan'dan teklif var, orayı bekliyoruz falan var. Icardi için de konuşuluyor, Para için Arabistan'a gidecek biri değil. Umudumuz, mutlu olduğu Galatasaray'da kalması. Lige de hava getirdi. Lige de katkı sağladı. Kalmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"CHELSEA'DE ÇOK FAZLA OYUNCU VAR"

İngiliz devi Chelsea'de forma giyen Felix ve bazı futbolcuların transfer iddialarıyla ilgili "Premier Lig'de çok oyuncusu olan kulüplerden oyuncu almak daha kolay. Chelsea var, küme düşenlerden oyuncu alınabiliyor. Kulüple doğru iletişim kurunca, onlar da Türkiye'ye gelince sizi ziyaret ediyorlar. Chelsea'de çok fazla oyuncu var. İsteyeceğiniz çok fazla oyuncu var." şeklinde konuştu.

"ŞU AN EN ÇOK İSTEDİĞİM OYUNCULAR RASHİCA VE ICARDİ"

Buruk ayrıca en çok istediği futbolcularla ilgili "Şu an en çok istediğim oyuncular Rashica ve Icardi. Geçen seneki takımda çok önemli roller aldılar. İkisinin de kalmasını isteriz. "Icardi yerine B planı yapıyoruz ama bekleme süresini göz önüne almak gerekiyor. Karar verebilir, geçe kalabilir. Biz oraya her türlü 1 adam almak. Bizim gibi takımlar en az 3 forvetle oynuyor. Her ihtimalde 2-3 santrfor bulunduruyoruz. 1 tane alıp Icardi'yi beklemek gerekiyor." dedi.

İbrahimovic’in hayatı Spor Ligden çekilme kararı aldılar! Spor Sergen Yalçın'dan F.Bahçe sözleri! "Oturur konuşuruz" Spor Çaykur Rizespor yeni hocasını resmen açıkladı Spor