Galatasaray Süper Lig'de MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray sahasında Ankaragücü'nü ağırladı. Sarı kırmızılılar sahadan 2-1 galip ayrıldı ve ligde yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Abone ol

Süper Lig’in 17. haftasında sahasında Ankaragücü’nü konuk eden Galatasaray, geriye düştüğü karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Ankara ekibine kiralık olarak gönderdiği Taylan Antalya’nın golüyle 1-0 yenik duruma düşen Aslan, Barış Alper ve Gomis’in golleriyle üç puana uzandı.

GALATASARAY HAFTAYI LİDER KAPATTI
İkinci yarıda gol çıkmayınca Galatasaray, 2-1'lik galibiyetle sahadan ayrıldı. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar, haftayı lider kapattı.

Süper Lig’de üst üste 6. maçını kazanan Galatasaray Ankaragücü karşısında da galip gelerek puanını 36’ya yükseltti. Ligde Ümraniyespor maçının ardından Galatasaray’a kaybeden Ankaragücü ise 16 puanda kaldı.

18. HAFTADA DERBİ MÜCADELESİ YAŞANACAK
Süper Lig’in 18. haftasında Galatasaray, derbi mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak. Ankaragücü ise Kayserispor’u sahasında ağırlayacak.

Icardi, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Spor TFF: Fenerbahçe ve Antalyaspor PFDK'ya sevk edildi Spor Milan 2 golle kazanmayı bildi Spor Bosna'da Hadzibegic dönemi Spor