Galatasaray ve Fenerbahçe, sosyal medyadan atıştı

Galatasaray, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından sarı-lacivertli takımın son dakikada kazandığı penaltıyı, "Kirli elleriniz" diyerek eleştirdi. Sarı-lacivertli takımdan ise yanıt gecikmedi.

Abone ol
  • Fenerbahçe, Kasımpaşa maçında uzatmalarda kazandığı penaltı sonrası mücadeleyi 2-1 kazanmıştı.
  • Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının ardından çarpıcı bir paylaşım yaptı.
  • Fenerbahçe'nin maçın son dakikalarında kazandığı penaltı vuruşuna sert tepki gösteren Galatasaray, "Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar!" ifadelerini kullandı.

"ASIL BİZİMKİ VERİLMEDİ"

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki yaptığı açıklamada, "2 tane net penaltı pozisyonumuz maalesef bir kez daha hakemler tarafından verilmemiştir. Ferdi'nin pozisyonunda hakemin vücut lisanına insanlar dikkatli baksın. Penaltıyı verir gibi bir refleks gösterirken 1 saniye içinde çark etti. Oosterwolde'nin pozisyonu da net penaltı." dedi.

"KENDİLERİNE İZAH ETTİ"

Galatasaray'ın, "Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar!" paylaşımına da cevap veren Baki, "Tebrik ediyorum. Yaptıkları paylaşımla kendilerini ve tarihlerini bir kelimeyle izah etmişler. Biz bile bu kadar güzel izah edemezdik." ifadelerini kullandı.

F.Bahçe'den sahasında son dakika galibiyeti Spor 'Yıldız' isim için rekor talep Spor Hull City'den puan kaybı Spor Başakşehir, ikinci yarıda açıldı Spor