Galatasaray-Samsunspor maçı sonrası flaş yorum! "Türkiye'de onu kesecek oyuncu yok"

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Kopenhag maçı öncesi Süper Lig'de Samsunspor'u ağırlayan Galatasaray, rakibiniş 4-2 mağlup etmeyi bildi. Kerem Aktürkoğlu'nun damga vurduğu 90 dakikayı ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen değerlendirdi. Dilmen, yıldız isim için olay bir yorum yaptı.

Abone ol

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray sahasında Samsunspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılı takım sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Cimbom'un 3 puana uzandığı mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen, çarpıcı yorumlarda bulundu.

"TETE'NİN İLK 11'DEKİ SON MAÇIYDI"

İlk 11'de sahaya çıkan Tete'nin performansını beğenmediğini ifade eden Dilmen, oyuncunun son kez 11'de sahaya çıktığını iddia ederek şu ifadeleri kullandı: Bak bir daha denedi diyorum bu ilk 11'deki son maçıydı söyleyeyim size.

Tete'nin şu anda Galatasaray seviyesinde olmadığını bildiren ünlü yorumcu, "Oradaki oyuncu bence Hakim Ziyech'tir." dedi.

Samsunspor filelerine 2 gol atan Kerem Aktürkoğlu'ndan övgüyle bahseden Dilmen, çarpıcı bir değerlendirmeye imza atarak, milli oyuncuyu şu an Türkiye'de kesebilecek bir ismin olmadığını söyledi.

"ŞU ANDA KEREM'İ KESECEK OYUNCU TÜRKİYE SINIRLARINDA YOK"

Dilmen, Zaha'nın oyuncuyu kesme ihtimaline değinirken, "Şu anda Kerem'i kesecek Türkiye sınırlarında oyuncu yok." şeklinde konuştu.

HAKEM CİHAN AYDIN'A ÖVGÜ

Hakem Cihan Aydın için övgü dolu ifadeler kullanan Rıdvan Dilmen, "Geçen sezon bu hakem 9 maç yönetmiş. Bugün de taraftardan etkilenmedi, gördüğünü çaldı. Daha 31 yaşında hakem bu. Pozisyonlara yakın, cin gibi, sakin. Bence muazzam maç yönetti. Bu hakem çok etkili geliyor, söylüyorum." dedi.

Filenin Sultanları yenilmez serisini 17 maça çıkardı Spor G.Saray, Devler Ligi öncesi kazandı Spor Milano derbisini Inter kazandı Spor G.Saray'ın rakibi evinde kaybetti Spor