Galatasaray Sacha Boey'i satıp Mourinho'nun prensini alıyor

Alanyaspor'u 4-1 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir hamle yapan Galatasaray, bir yandan da yeni sezonun çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takım, Avrupa'nın devlerini peşine takan Boey'i satıp yerine Roma'dan transfer yapmayı planlıyor.

Abone ol

Bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, önümüzdeki sezonda Şampiyonlar Ligi için daha güçlü bir kadro için transfer çalışmalarına da devam ediyor.



Yeni sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray için yabancı basında iki iddia ortaya atıldı.

G.SARAY'DAN YENİ TRANSFER HAMLESİ
Sezon sonunda Sacha Boey'i satmayı düşünen sarı-kırmızılı takım, genç oyuncunun yerine getirmek istediği iki oyuncuyu gündemine aldı.



Sacha Boey'den kar etmeyi planlayan yönetim, Roma'nın 21 yaşındaki sağ beki Bryan Reynolds ve Hibernian'ın 26 yaşındaki forveti Kevin Nisbet'le ilgilendiği iddia edildi.

İtalya basınında çıkan haberlere göre; Westerlo'da kiralık olarak forma giyen ABD'li Reynolds için Galatasaray temaslarda bulundu.



Piyasa değeri 2.5 milyon Euro olan 21 yaşındaki oyuncu bu sezon Westerlo ile 26 maçta 1 gol ve 5 asist katkısı yaptı.

KEVIN NİSBET DE İZLENİYOR
İngiliz medyasında yer alan haberde ise Kevin Nisbet'in birçok talibi olduğu, Galatasaray'ın da oyuncuyu izlediği aktarıldı.

Ergin Ataman'ın yeni adresi Yunanistan olacak Spor Icardi'den rakiplere gönderme! "Bazıları hayal eder bazıları..." Spor Muleka'ya Mısır'dan talip çıktı Spor Jerry West Ödülü'nü De'Aaron Fox kazandı Spor