Galatasaray Nelsson'u satıp 3 yerli alacak! Biri eski Beşiktaşlı

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi için yoğun mesai harcanıyor. Sarı-kırmızılı takımın öncelikli hedefi ise sol bek almak. Aslan 3 bölgeye takviye düşünürken bu isimlerin yerli olması bekleniyor. Cimbom Nelsson'u satıp gelen parayla 3 oyuncu alacak. İşte hedefteki o futbolcular...

Abone ol
  • Galatasaray ocak transfer döneminde takımdan ayrılmak isteyen Victor Nelsson'un satışına sıcak bakıyor. Aslan'ın Danimarkalı stoperden 20-25 milyon euro civarında bir gelir beklentisi var.

  • Sarı-kırmızılı takım 3 bölgeye 3 yerli oyuncu almak için harekete geçti. Bu isimlerden biri de eski Beşiktaşlı.

  • Aslan savunmanın ortasına eski futbolcusu Ozan Kabak'ı transfer etmek istiyor. Milli stoper için Hoffenheim'a kiralama teklifi yapılacak.

  • Cimbom'un bir başka hedefi ise Dortmund'da gözden düşen deneyimli orta saha Salih Özcan. Okan Buruk'un isteği doğrultusunda Özcan'ın bonservisi alınacak.

  • Galatasaray en sorunlu bölgesi olan sol bek için de yerli bir takviye yapacak. Beşiktaş'tan Rangers'e imza atan ve Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan Rıdvan Yılmaz için teklif yapılacak. (Sözcü)

Sacha Boey ve Gedson Fernandes milli formayı giyecek mi? Spor Manchester City'den rekor gelir ve kar Spor Türkiye Ralli Şampiyonası heyecanı Ege'ye taşınıyor Spor Fenerbahçe'den altyapıya 3 transfer Spor