Galatasaray Manchester United maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi GS Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Manchester United ile Şampiyonlar Ligi A grubu 5. maçında karşılaşacak. Sarı kırmızılılar, İngiliz takımı ile deplasmanda oynadığı maçı 3-2 kazanmıştı. Gruptan çıkabilme şansı son iki maça kalan Galatasaray'ın Manchester United ile yapacağı maç heyecanla bekleniyor. Peki, Galatasaray Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Liginde A grubunda mücadele eden Galatasaray, Manchester United'ı ağırlayacak. Grupta son iki maçını kaybeden Galatasaray, üçüncü sıraya geriledi. RAMS Park'ta oynanacak kritik Galatasaray Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor. İşte Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maç programı, A grubu puan durumu...

GALATASARAY MANCHESTER UNITED MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi 5. haftada oynanacak Galatasaray Manchester United maçı, 29 Kasım Çarşamba günü oynanacak. Kritik karşılaşmanın başlama saati 20.45. Galatasaray Manchester United maçı Exxen'den yayınlanacak. 

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ PUAN DURUMU

GALATASARAY'IN KALAN MAÇLARI 

29 Kasım saat 20:45 Galatasaray - Manchester United

12 Aralık saat 23:00 Kopenhag - Galatasaray

GALATASARAY GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Galatasaray, kalan son iki maçında Manchester United ve Kopenhag'ı yenmesi durumunda üst tura çıkmış olacak.

Bayern Münih'in iki maçı kazanıp, Galatasaray'ın da iki maçından berabere ayrılması durumunda da gruptan çıkıyor.

Sarı kırmızılıların Manchester United'ın mağlup edip, Kopenhag ile berabere kalması durumunda da gruptan çıkması mümkün.

Kopenhag bir sonraki maçında Bayern Münih'e yenilirse, Galatasaray da İngiliz ekibini mağlup ederse sarı kırmızılılara Kopenhag deplasmanında 1 puan da yetecek.

Galatasaray, Manchester United'a yenilmesi durumunda ise yine Kopenhag'ı devirmek ve United'ın da Münih karşısında kaybını beklemek zorunda kalacak.

Grubu 3. sırada bitirecek takımın ise UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek.

İKİLİ AVERAJA KALABİLİR

Bayern Münih, Kopenhag'ı, Galatasaray ise Manchester United'ı yenerse, gruptan çıkacak ikinci takım son maçta belli olacak. Galatasaray, Danimarka deplasmanından 1 puanla bile dönse adını bir üst tura yazdıracak.

Kopenhag'ın temsilcimizi mağlup etmesi durumunda ise ikili averaja bakılacak. İlk maçta deplasmandan 2-2'lik beraberlikle dönen Danimarka ekibi, sarı-kırmızılıları yenmesi durumunda ikili averaj avantajıyla gruptan çıkan takım olacak.

Olaylı maçta Minnesota Golden State'i devirdi Spor Anadolu Efes Milan'la karşı karşıya Spor Fenerbahçe Beko'nun rakibi Maccabi Playtika Spor Aboubakar için Suudi Arabistan iddiası! 6.5 milyon euro... Spor