Galatasaray Kulübü 119. Yılını Coşku ile Kutladı

Galatasaray, 119. kuruluş yıl dönümünü düzenlenen anlamlı bir törenle kutladı. Başkan Dursun Özbek, tarihi mesajlar verdi.

Abone ol

İstanbul, Türkiye – Galatasaray Spor Kulübü, 119. kuruluş yıl dönümünü görkemli bir törenle kutladı. Kulüp Başkanı Dursun Özbek ve üyelerin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Ali Sami Yen'in kabrinin ziyareti ile başladı.

Kurucu Başkanın Anısına Ziyaret

Galatasaray’ın kurucu lideri Ali Sami Yen'in Feriköy Mezarlığı'ndaki kabrine yapılan ziyaretin ardından, sarı-kırmızılı heyet Galatasaray Lisesi'nin kapılarını araladı.

Başkan Özbek’ten Anlamlı Mesajlar

Açılış konuşmasını yapan Dursun Özbek, şöyle dedi: "Bugün, Galatasaray'ın 119. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu kulübü, 'Türk olmayan takımları yenmek' hedefiyle kuran Ali Sami Yen ve arkadaşlarını saygı ile anıyoruz. Bizler, bu mirası yaşatmaya ve gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmaya kararlıyız."

Galatasaray'ın Başarı Hikâyeleri

Dursun Özbek, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Galatasaray, güçlü tarihi ve özgür duruşuyla bu ülkenin gurur kaynağı olmaya devam edecek. Hangi zorluklar bizi beklerse beklesin, başarı hikayeleri yazmayı sürdüreceğiz. Genç sporcu kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız."

Ödüller ve Kutlama Seyri

Özbek'in konuşmasının ardından, en kıdemli üye Vedat Akan, yaş kütüğüne 119. yıl plaketini yerleştirdi. Kulüp üyeliğinde 50. yılını dolduranlara berat ve madalyalarının takdim edilmesiyle devam eden kutlama, 2023-2024 sezonunda kazanılan kupaların müzeye teslim edilmesiyle sona erdi.

Galatasaray ile Alanyaspor 17. randevuda Spor Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe ve Galatasaray açıklaması Spor Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı Spor FIFA'dan İsrail kararı Spor