Galatasaray Hull City maçı canlı izle! GS Hull City hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray ile Hull City, hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği maç şifresiz yayınlanacak. Maç saati değişti ve yeni saati Acun Ilıcalı sosyal medyadan duyurdu. Peki, Galatasaray Hull City maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile hazırlık maçı yapacak. Bu akşam Kocaeli'de oynanacak karşılaşma şifresiz yayınlanacak. Maçın saatinin değiştiğini Acun Ilıcalı, sosyal medyadan açıkladı. Sporseverler Galatasaray Hull City maçı saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor. İşte maça dair detaylar...

GALATASARAY HULL CİTY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Hull City hazırlık maçı 19.45'te başlayacaktı. Acun Ilıcalı, “Galatasaray – Hull City” hazırlık maçının saati güncellenmiştir. Bu akşam 20.30’da canlı yayınla @tv8’de.. " sözleri ile açıkladı. Kocaeli Stadyumunda oynanacak maç TV8'den yayınlanacak.

ACUN ILICALI "ÜST DÜZEY MAÇLARDAN BİRİSİ"

Ilıcalı, Türkiye’de oynayacakları hazırlık maçlar hakkında ise "Yarın Galatasaray ile bir maçımız var, bu da bizim için çok büyük bir mutluluk. Hocamız bana hep der ki ‘Hep iyi takımlarla hazırlık maçı yapalım, kendimizi test edelim.’ Ben de gerçekten iyi bir takımla görüştüm, bu konuda Galatasaray’a teşekkür ediyorum, onlar da sıcak bakınca güzel bir maç organize ettim. Bundan sonrası hocamızı ve oyuncularımızın elinde. Bizim için heyecan verici bir maç olacak. Türkiye şartlarına olabilecek en üst düzey maçlardan birini yaşayacağız.” ifadelerini kullandı.

Milli okçu Mete Gazoz'un acı günü Spor Hatay'a Gürcü orta saha Spor Alcaraz ve Rybakina turladı Spor Brezilya'nın yeni hocası Ancelotti oldu! 2024'ten sonra... Spor