Galatasaray hem PSG hem de Icardi ile anlaştı! Fransız basını duyurdu

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e attığı 23 golle damga vuran ve Galatasaray'ın şampiyonluğunda başrol oynayan Icardi'den sarı-kırmızılı camiaya müjde. Fransız basınından L'Equipe, Galatasaray ile PSG'nin 10 milyon euro karşılığında anlaştığını ve Arjantinli yıldızın Cimbom'a imza atacağını yazdı.

Abone ol

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray, Mauro Icardi'nin bonservisini almaya hazırlanıyor.

Fransız basınından L'Equipe'te yer alan haberde sarı-kırmızılıların Icardi'nin transferi için Paris ekibiyle anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

Mauro Icardi

Haberde, transferin 10 milyon euro'ya tamamlanacağı aktarılırken son detayların görüşüldüğü ifade edildi.

2024 yazına kadar Paris Saint Germain'le sözleşmesi bulunan Mauro Icardi geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı formayla 26 maçta 23 gol ve 8 asist kaydetmişti.

Mauro Icardi

SUUDİ ARABİSTAN'DAN GELEN TEKLİFLERİ REDDETİ

Icardi'ye Suudi Arabistan'dan çılgın teklifler geldiği ifade ediliyordu. Yıllık 40 milyon euro'dan 2 yıllık sözleşme, yıllık 25 milyon euro'dan 3 yıllık kontratlar öneren Suudi ekipleri, Arjantinli yıldızı ikna edemedi.

Avrupa futbolunun içinde kalmak isteyen ve İstanbul'da mutlu olan Icardi, kariyerine Galatasaray'da devam etmeyi tercih etti.

PSG tarihine geçen imza Spor F.Bahçe istiyordu G.Saray devreye girdi Spor Spurs Popovich ile 5 yıl daha Spor Djiku'nun menajeri Fenerbahçe ile görüştü! Sırada Beşiktaş var Spor