Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nu Hatayspor'a kiraladı

Galatasaray, milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nu sezon sonuna kadar Süper Lig ekibi Hatayspor'a kiraladığını açıkladı.

Abone ol
  • Devre arası transfer döneminin bitmesine saatler kala çarpıcı bir gelişme yaşandı. Şampiyonluk yarışında yer alan Galatasaray'da bir veda yaşandı.
  • Sarı-kırmızılılar, sezon başında Beşiktaş ile transfer yarışına girerek yeniden kadrosuna kattığı golcü futbolcu Halil Dervişoğlu'nu Volkan Demirel'in çalıştırdığı Süper Lig ekibi Hatayspor'a sezon sonuna kadar kiraladı.
  • Galatasaray'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:
Profesyonel futbolcumuz Halil İbrahim Dervişoğlu'nun 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda Hatayspor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır.

SÖZLEŞMESİ 2027'YE KADAR SÜRÜYOR

  • Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden ve Brentford'dan 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen milli futbolcu, sarı-kırmızılı takımdan her bir futbol sezonu için 20 milyon TL ücret kazanıyor.

BU SEZON 20 MAÇTA FORMA GİYDİ

  • Kariyerinde Sparta Rotterdam, Twente, Brentford, Burnley ve Galatasaray kulüpleri bulunan 24 yaşındaki forvet, bu sezon sarı kırmızılı formayla 20 maçta forma giydi ve 4 gol ile 1 asist yaptı.
Beşiktaş, Ernest Muci'nin maliyetini açıkladı Spor Ernest Muci kimdir, kaç yaşında, nereli? Beşiktaş'ın yeni transferi Ernest Muci futbol kariyeri Spor Beşiktaş Libya'lı ön libero Al-Musrati ile anlaştı Spor Serdar Dursun yeniden Fenerbahçe'de Spor