Galatasaray - Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Gaziantep maçı canlı yayını - muhtemel ilk 11'ler

Galatasaray, Süper Lig 23. haftasında Gaziantep'i konuk ediyor. 57 puana sahip Galatasaray, ligde ikinci sırada yer alıyor. Sacha Boey'un Bayern Münih'e transfer olduğu haftada Galatasaray'da 4 eksik var. Peki, Galatasaray Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Süper Lig 23. haftasında zirve yarışını sürdüren Galatasaray'ın konuğu Gaziantep FK. Icardi'nin forma giyeceği maçta Galatasaray, seyirci desteği ile üç puanı alarak puan farkı olmamasını istiyor. Peki, Galatasaray Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

GALATASARAY - GAZİANTEP FK MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Gaziantep FK maçı bu akşam 20.00'da başlayacak. Arda Kardeşler'in yöneteceği karşılaşma Rams Park'ta oynanacak. Galatasaray Gaziantep maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

GALATASARAY'DA 4 EKSİK

Galatasaray'da 4 futbolcu, Gaziantep FK maçının kadrosunda yer alamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakcı, geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi süren Sergio Oliveira ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden ülkelerinin milli takımlarında yer alan Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, yarınki maçta görev yapamayacak.

Galatasaray'da Davinson Sanchez ve Kerem Aktürkoğlu da müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

SAHASINDA 28 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 28 maçta mağlup olmadı.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 28 mücadeleyi kaybetmedi.

Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 26 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı.

GAZİANTEP FK SON 10 MAÇTA 1 GALİBİYET ALABİLDİ

Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup eden Gaziantep FK, bu karşılaşmanın ardından oynadığı maçlarda 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı.

Ligde kötü gidişatını durduramayan Güneydoğu temsilcisi, son 5 mücadelesinde ise sahadan 4 beraberlik, bir yenilgiyle ayrıldı.

Gaziantep FK'de 5 oyuncu yok

Gaziantep FK'de Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takımda bulunan Gradel ile sarı kart cezalıları Ogün Özçiçek ve Mustafa Eskihellaç, bu maçta forma giyemeyecek.

Ayrıca tedavileri devam eden Acosta ve Ömürcan Artan da takımlarını yalnız bırakacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Barış, Davinson, Nelsson, Kaan, Torreira, Kerem D., Mertens, Kerem A., Zaha, İcardi.

Gaziantep FK: Nita, Arda, Djilobodji, Nkoulou, Jevtovic, Bikel, Furkan, M’Bakata, Markovic, Dragus, İlker

Onuachu Beşiktaş derbisini de kaçıracak Spor 'Yerli santrfor arıyoruz' Spor ManU formasıyla ilk maçına çıktı Spor Kanarya, sahasında geri döndü Spor