Galatasaray Gaziantep karşısında 3 puanı aldı

Galatasaray ile Gaziantep FK, Süper Lig'in 23. haftasında karşı karşıya geldi. Galatasaray maçı son dakika golüyle 2-1 kazandı. İşte detaylar...

Abone ol

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Gaziantep FK kozlarını paylaştı. 

Süper Lig'de çıktığı 22 müsabakada 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 60 puan topladı. Fenerbahçe'nin aynı puanla liderlik koltuğunda oturduğu ligde Galatasaray, averajla ikinci sırada yer alıyor.

Gaziantep FK ise ligde oynadığı maçların 6'sını kazanırken, 5'inde berabere kaldı ve 11'ini kaybetti. Gaziantep temsilcisi, topladığı 23 puanla 23. haftaya 15. sırada başladı.

Galatasaray, iki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı 3-0 kazanmıştı.

2-1 GALATASARAY KAZANDI

Mücadelede gol perdesini konuk ekip açtı. 29. dakikada sahneye çıkan Arda Kızıldağ, Gaziantep FK'yı 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Galatasaray 72. dakikada Zaha ile skoru dengeye getirdi. 89. dakikada sahneye çıkan Barış Alper, takımına 3 puanı getiren golü ağlara gönderdi. 

Bu sonuçla birlikte puanını 60 yapan Galatasaray, şampiyonluk yolunda zirve takibini sürdürdü. Gaziantep FK ise 23 puanda kaldı.

Mercedes-Benz Türk’ten Ampute Futbol Milli Takımı’na Avrupa Şampiyonası için Tam Destek Kültür-Sanat Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'nün takıma katıldığını resmen açıkladı Spor Trabzonspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Trabzonspor Bakasetas'ın yerini Miranchuk ile dolduracak Spor