Galatasaray Fenerbahçe'yi 1 haftada 3 kez yendi

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 11. haftası B Grubu'nda Galatasaray Petrol Ofisi ile Fenerbahçe Petrol Ofisi, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde karşılaştı. Galatasaray Petrol Ofisi, rakibini 2-0 mağlup etti. Galatasaray bu galibiyetle ezeli rakibini 1 hafta içinde 3 farklı kulvarda yenmiş oldu.

Abone ol

İki ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray, son 1 haftada 3 kere karşı karşıya geldi. Cimbom, rakibini 3 kulvarda da yenmeyi başardı.

Geçtiğimiz hafta oynanan Süper Lig'in 18. hafta müsabakasında sarı-kırmızılı takım, Kadıköy'de konuk olduğu Fenerbahçe'yi; Oliveira, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi'nin golleriyle 3-0 yendi.



İki camia dün ise U19 Ligi'nde kozlarını paylaştı. Cimbom, rakibini bu kez 4-0'lık skorla devirmeyi başardı.



Bugün ise Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 11. haftası B Grubu'nda Galatasaray Petrol Ofisi ile Fenerbahçe Petrol Ofisi karşılaştı.

Aslan, sahadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı. Böylece sarı-kırmızılılar 1 hafta için sarı-lacivertlileri 3 kez yenmiş oldu.

Damian Lillard Doncic'i üzdü Spor İstanbul derbisinde İstanbulspor güldü Spor Trabzon'da Bakasetas farkı! 10 gole katkı Spor Kartal Şenol Güneş'le hayata döndü Spor