Galatasaray-Bayern Münih maçı sonrası flaş yorum! "Kayserispor muamelesi yaptı"

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında konuk ettiği Bayern Münih'e 3-1 kaybetti. Sarı-kırmızılı takım, futbol olarak üstünlük kurduğu ve otoritelerden tam not aldığı karşılaşmada etkili oyununu skora yansıtamadı. Spor yazarları Galatasaray-Bayern Münih müsabakasını değerlendirdi. İşte o yorumlar...

Abone ol

UĞUR MELEKE: GERÇEKTEN ÇOK YAZIK OLDU

Bayern Münih'in gruplarda deplasmanda maç kazanması haber değeri taşıyan bir durum değil elbette. Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda 36 maçtır kaybetmiyorlar, bu müsabakaların 33’ünü kazanıp sadece 3’ünü beraberlikle bitirmişler. Bu maçta da Galatasaray’ın oyunu Bayern’in genetiğine, Bayern’in tarihine kaybetti adeta. İlk devre oynanan oyunun ikinci golü getirmemesi büyük talihsizlikti gerçekten. Yazık oldu. Gerçekten çok yazık oldu. (Hürriyet)

LEVENT TÜZEMEN: BU YENİLGİ HİÇ YAKIŞMADI

Galatasaray'a bu yenilgi hiç yakışmadı. 70 dakika boyunca Bayern'e karşı üstün oynayan, pozisyon zenginliğini elinde bulunduran Galatasaraylı futbolcular, hak etmedikleri bir yenilgi ile karşılaştılar. Bayern Münih'in bu zamana kadar ki oynadığı maçlarda bir rakipten bu kadar çok gol baskısı yediğine tanık olmadık. Torreira'nın yıldızlaştığı, İcardi'nin fedakarca mücadele ettiği, defansın 70 dakika dikkatli oynadığı oyunda bazı oyuncular taşın altına elini sokamadı. (Fotomaç)

ENGİN VEREL: ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE ETKİLİ OLABİLİR

Bayern skoru 3-1 yaptıktan sonra artık maçı çevirmek imkansız hale gelmişti. Yapılan hamlelerin de sonuç vermeyeceği açıktı. Galatasaray 70 dakika oynadığı futbolu 90 dakikaya çıkartırsa, o zaman Şampiyonlar Ligi'nde gerçekten etkili bir takım durumuna gelebilir. Bu söylediğim Avrupa'da oynayan tüm takımlarımız için geçerli. Türk futbolunda nelerin eksik olduğunu bir kez daha gördük. (Akşam)

SERKAN KORKMAZ: GRUPTAN ÇIKMA MÜCADELESİ SÜRÜYOR

"Buldun mu atacaksın", "atamayana atarlar", "yenildik ama ezilmedik"… Ne derseniz deyin. Maç bitti fakat gruptan çıkma mücadelesi sürüyor. Sonuçtan hoşnut değiliz elbette ama unutmayalım; Bayern Münih'e yenildik. Ortaya koyduğumuz oyunla gruptaki ikincilik koltuğunun en güçlü adayı olduğunu gösterdiğimizi düşünerek avunabiliriz. Bu kadar iyi oynayıp da kaybetmemizin gerekçesini uzakta aramamak lazım. Adamlar maçlarda kötü oynadığında bile ayakta kalıyor ve 90 dakika koşunca bunu yapamayan her rakip karşısında bir şansları muhakkak oluyor. Adamlar maalesef bizimkiler gibi yorulmuyor. (Fotomaç)

ZEKİ UZUNDURUKAN: ADALET TERAZİSİ ŞAŞIRDI

Gel de üzülme! 75 dakika sahadan sildiğimiz Bayern Münih'e 3-1 kaybettik. Futbolun adalet terazisi, bu maçta Rams Park'ta şaştı. Kaybettik ama gururluyuz! Teşekkürler Okan Buruk! Teşekkürler Sarı-Kırmızılı Aslanlar! Teşekkürler Galatasaray taraftarı! (Fotomaç)

ÖMER ÜRÜNDÜL: FUTBOLU ÖVGÜYE LAYIKTI

Galatasaray takım halinde mükemmel oynadığı ilk yarıda ne yazık ki Bayern Münih gibi bir takım karşısında eline geçen fırsatları değerlendiremedi. Alman ekibi ilk yarıda iki kez çıktı, ilk çıkışında erken skor avantajı yakaladı. Sonrasında Galatasaray, hiçbir moral bozukluğuna uğramadan, müthiş ön alan baskısıyla rakibi kendi ceza sahasına hapsetti. Müthiş yardımlaşmalı bir ön alan baskısı vardı. Benim saydığım, penaltı golü dışında 5 fırsat yakaladı. Galatasaray yenildi ama bilhassa 60 dakika oynadığı şahsiyetli futbol övgüye layıktı. (Sabah)

MURAT ÖZBOSTAN: GRUPTAN ÇIKMASI GEREKİYOR

Beşiktaş müsabakasının aksine bambaşka bir Galatasaray vardı. Karşısındaki takım Bayern Münih.. Alman takımını maçın büyük bölümünde sahasına hapsettik, hele bir ilk yarı var ki… Hafızalara kazınacak bir bölümdü.. Bayern Münih kalesine 16 şut çeken Galatasaray, 2003-2004'ten bu yana, böyle bir istatistiği yakalayan ilk takım oldu. Yanlış okumadınız, Alman takımını yok etti Aslan adeta.. Biraz becerikli olsak, bu bölümü 4-5 farklı önde bitirecektik. Ahlarla, vahlarla geçti ama.. Evet iyi oynadık, çok fırsat kaçırdık ama sonuçta futbol; tabelaya bakıyor. Yapacak bir şey yok. Aslan'ın kalan maçlara odaklanıp, gruptan mutlaka çıkması gerekiyor. Hem kendisi hem Türkiye için… (Sabah)

OGÜN TEMİZKANOĞLU: TAM TERSİ SKOR OLMALIYDI

Oynanan oyun skoru yansıtmadı. Gol beklentisine baktığımızda 3.07 Galatasaray, 1.77 Bayern Münih. Aslında tam tersi olması gerekip Galatasaray'ın 3-1 kazanması gerekiyordu. Burası Şampiyonlar ligi. Burada yakaladığınız fırsatları değerlendirmek zorundasınız. Özellikle bu kadar kötü bir Bayern Münih'i yakaladıktan sonra burada daha farklı bir skor elde edebilirdiniz.

ÜMİT DAVALA: BAYERN GİBİ TAKIMA ATACAKSIN

Kazımcan Karataş'ın süratinden faydalanmak istedi. Onun için de büyük fırsattı. Böyle maçlara her hafta çıkmıyorsun. Bu fırsatı yakalamışken, oyununu göstereceksin. Yeni doğmuş gibi bir ceylan gibiydi, panik havasındaydı. Değişiklik bekliyordum ama uzun sürdü çıkması. Tete de aksadı. Kazımcan Karataş ve Tete'nin kötü oyununa rağmen Galatasaray ilk yarı çok pozisyona girdi. Kerem Aktürkoğlu muhteşem işler yaptı. Ancak o muhteşem işler, kaçırdığı pozisyonlarla terse döndü. Birçok pozisyona giriyor ama harcıyor. Bunları Bayern Münih gibi takımlar karşı atacaksın.

RIDVAN DİLMEN: KAYSERİ İLE AYNI MUAMELE YAPTI

Avrupalı seyirciler, 'Bu Galatasaray nasıl bir takım?' der. Müthiş gururlandım. Böyle bir futbol olamaz. Devre arası Bayern'e yetişti. Bayern Münih ile Kayseri'ye aynı muameleyi yapan teknik adam sayısı çok azdır. Bir Şampiyonlar Ligi maçında hiçbir takım Bayern Münih'i 45 dakika boyunca bu kadar zor durumda bırakmamıştır.

G.Saray Bayern'e 20 yıl sonra ilki yaşattı Spor 25 Ekim güncel ülke puanı sıralaması son durum: Türkiye kaçıncı sırada? Spor "İlk yarı 5-6 atabilirdik" Spor "Kulaklarım duyuyor mu emin değilim" Spor