Galatasaray Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ZTK GS Bandırmaspor kupa maçı canlı izle!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bandırmaspor'u konuk edecek. RAMS Park'ta oynanacak karşılaşmayı kazanan takım, çeyrek finale kalacak. Tek maç usulüne göre oynanacak maçın canlı yayın kanalı ve saati merak ediliyor. Peki, Galatasaray Bandırmaspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray'ın konuğu Teksüt Bandırmaspor. 56 yıl sonra karşılaşacak Galatasaray ve Bandırmaspor'un tek hedefi çeyrek finale çıkabilmek. Galatasaray Bandırmaspor maçı canlı yayını ve muhtemel ilk 11...

GALATASARAY - BANDIRMASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Bandırmaspor müsabakası 20.45'te başlayacak. Rams Park'ta oynanacak maçı Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Galatasaray Bandırmaspor maçı A Spor'dan naklen yayınlanacak.

ABDULKERİM BARDAKCI VE HAKIM ZIYECH'IN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

İki hafta önce sol alt arka adale grubunda strain tespit edilen ve tedavisi devam eden Abdülkerim Bardakcı'nın saha çalışmalarına başladığı bildirildi.

Afrika Kupası’nda ülkesi Fas’ın Zambiya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Hakim Ziyech'in ise 4 Şubat Pazar günü yapılan tetkiklerinde ayak bileği distorsiyonu (ileri derece burkulma ve dönme) sonucu sol ayak bileğinde iç yan bağ, dış yan bağ ve sindezmozunda gerilme ve zorlanma, ayak bileğini oluşturan kemiklerde kemik ödemi tespit edilmiş olup tedavisine başlandığı açıklandı.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Galatasaray: Günay, Barış, Nelsson, Sanchez, Kazımcan, Ndombele, Berkan, Tete, Halil, Zaha, Vinicius

Bandırmaspor: Akın, Rahmetullah, Sergen, Batuhan, Mücahid, Emirhan, Foor, Levent A., Doğan Can, Djitte, Jozefzoon

G.Saray'dan sakatlık açıklaması Spor Dursun Özbek'e cevap Spor Özbek'ten Koç'a "Türkiye'yi bölemezsin" tepkisi Spor Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçları ne zaman, saat kaçta yapılacak? Spor