Galatasaray Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Avusturya'daki sezon hazırlıklarına devam ediyor. Bu akşam ülkenin takımlarından Austria Wien ile hazırlık maçı yapacak. Peki, Galatasaray Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Galatasaray, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçını Austria Wien takımı ile yapacak. Son olarak kadrosuna Angelino'yu katan sarı kırmızılıların oynayacağı maçın saati, yayınlanacak kanal araştırılıyor.

GALATASARAY AVUSTRIA WIEN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Austria Wien hazırlık maçı, 14 Temmuz Cuma günü oynanacak. TSİ 20.30'da başlayacak karşılaşma Viyana'daki Generali Arena'da yapılacak. Maç Galatasaray TV'den ve YouTube kanalından yayınlanacak.

GALATASARAY'IN YENİ TRANSFERİ ANGELİNO

Galatasaray, Almanya ekibi Leipzig'den İspanyol futbolcu Jose Angel Esmoris Tasende'yi (Angelino) kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu. Leipzig'e kiralama bedeli olarak 1,5 milyon avro ödeneceği aktarıldı. Angelino'nun şarta bağlı satın alma bedelinin ise 6 milyon avro olduğu ifade edildi.

İspanyol sol beke 2023-2024 sezonu için net 2 milyon 300 bin avro ödeneceği kaydedildi.

Luis Nani, Adana Demirspor'da! Spor Angelino'nun maliyeti açıklandı! Spor Güneş'ten Redmond Saiss ve Halil'e sert sözler Spor Cavendish'ten kötü haber! Köprücük kemiği kırılmıştı... Spor