Galatasaray, Acun Ilıcalı'dan onu isteyecek! Yıldız futbolcu için taarruz

Ara transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte Galatasaray transfer çalışmalarında vites yükseltti. Sarı Kırmızılılar, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de forma giyen milli oyuncu için görüşmeleri sürdürüyor. İşte detaylar...

Abone ol

Sezon başında takımı yıldız transferle kuvvetlendiren Aslan, devre arasında da güçlü takviyeler yaparak şampiyonluk istiyor.

Sarı Kırmızılıların gündemindeki en önemli isimlerden birisi Antalyaspor'da gösterdiği başarılı performansla sivrilerek Hull City'ye imza atan Doğukan Sinik.

DOĞUKAN SİNİK OCAK'TA BİTEBİLİR
Antalyaspor'da gösterdiği başarılı performansın ardından İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'ye transfer olan Doğukan Sinik, Galatasaray'ın transfer listesindeki yerini koruyor. Sarı-Kırmızılı kulüpte çizilen son yol haritasına göre, Doğukan'ın transferi için gelecek sezon değil, ocak ayı hedefleniyor.

4 MİLYON EURONUN ALTINA DÜŞMEYECEKLER
İki kulüp arasında bazı görüşmelerin yapıldığı, genç oyuncuya Türkiye'den başka taliplerin de olduğu belirtilirken, yönetimin bonservis konusunda bir çözüm arayışı içine girdiği öğrenildi. Doğukan'ın bonservisine 4 milyon Euro ödeyen Hull City, bu rakamın altında oyuncuyu satmaya kesinlikle yanaşmıyor.

Galatasaray - Keçiörengücü maçı saat kaçta? Spor Beşiktaş son 16'ya yükseldi Spor Fatih Terim'e Altın Ayak ödülü Spor Trabzonspor, Samsunspor karşısında turu geçti Spor