Galatasaray açıkladı: Leo Dubois Başakşehir'de

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, yeni sezon planlarında yer almayan Fransız sağ bek Leo Dubois'nın Başakşehir'e kiralandığını açıkladı.

Abone ol

Trendyol Süper Lig'de transfer dönemi bu gece resmen sona erecek. Kulüpler son hamlelerini yapmak için kollarını sıvadı. 

RAMS Başakşehir, bu doğrultuda Galatasaray'ın yeni sezon planlarında yer almayan 29 yaşındaki sağ bek Leo Dubois'yı bir yıllığına kiraladı.

GALATASARAY KARİYERİ

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında transfer ettiği ve 3 yıllık sözleşme imzaladığı Leo Dubois, Sarı-Kırmızılılarla 28 maça çıktı ve 1 gol, 3 asistlik katkı verdi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSUNA ALINMAMIŞTI

Sarı-kırmızılı kulübün genç oyuncusu Sacha Boey'in yüksek formu sebebiyle Leo Dubois, iyicene geri planda kalmıştı. Fransız oyuncu, yabancı oyuncuların fazlalığı sebebiyle Şampiyonlar Ligi kadrosunda kendine yer bulamamıştı.

KAYSERİSPOR MAÇINDA TEPKİLİYDİ

Fransız oyuncu, sezonun ilk haftası oynanan Kayserispor maçında, ilk 11 başlamıştı. İkinci yarı gösterdiği kötü performans sebebiyle çıkan Dubois, teknik direktör Okan Buruk'a tepki göstermişti ve bu hareketi Galatasaray taraftarlarının eleştirilerine sebep olmuştu.

G.Saray'ın rakibi Manchester United'da üst üste kriz! Spor Fenerbahçe'den Sivasspor'a! İmzayı attı Spor Rashica'dan transfer sözleri! G.Saray ve Beşiktaş... Spor Vargas A Milli Takım'da oynayabilecek mi? Yeni karar alındı Spor