Filenin Sultanları'na şampiyonluğu getiren sayıyı gözyaşlarıyla kullandı! Kaptan Eda Erdem'in o anları...

FIVB Milletler Ligi'nin finalinde Çin'i 3-1 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, şampiyon oldu. Filenin Sultanları'na şampiyonluğu getiren servisi kullanan Eda Erdem'in atış esnasında gözyaşlarını tutamaması dikkat çekti. Kaptan Eda'nın bu motivasyonu ve hırsı herkesten alkış aldı.

Abone ol

Filenin Sultanları ABD'de tarih yazdı. FIVB Milletler Ligi'nde ev sahibi ABD'yi yenerek finale çıkan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, zorlu final mücadelesinde ise Çin'i 3-1 devirdi ve altın madalyaya uzandı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ŞAMPİYONLUK SAYISI

Tüm voleybolcularımız inanılmaz mücadele ederken kaptan Eda Erdem'in son sayısı maça damga vurdu.
Karşılaşmanın maç sayısında servisi kullanan Erdem'in daha topa vurmadan gözyaşları içinde kalması dikkat çekti.



Büyük bir motivasyon ve hırsla oynayan Eda Erdem sosyal medyada da gündem oldu.

Müsabakanın ardından duygularını ifade eden Erdem şöyle konuştu: 2005'ten beri milli takıma hizmet ediyorum. Çok fazla hüzün, mutluluk, sakatlık yaşadık ama tek bir hedefe kilitlendik. Dani, bize şunu söyledi: Oraya şampiyonluk için gidiyoruz.

Bunun için yılların emeği var. Çok fazla fedakarlık yapıyoruz. Bu yazın başından beri inandığımız tek şey vardı biz şampiyon olabiliriz. Santarelli bunu bize çok aşıladı.

Atatürk'ün emaneti, Cumhuriyetimizin 100. yılında bu şampiyonluk; zorluklar karşısında dimdik duran, güçlü ve azimli Türk kadınlarına armağan olsun.

EBRAR ATATÜRK'ÜN SÖZÜNÜ PAYLAŞTI

Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Ebrar Karakurt, sosyal medya hesabından şampiyonluk sonrası paylaşım yaptı.

Karakurt, Atatürk'ün şu sözünü paylaştı: Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.

Şampiyonluğu erik dalı oynayarak kutladılar Spor Filenin Sultanları Milletler Ligi Şampiyonu oldu! Spor Fenerbahçe'den Beşiktaş'a olay gönderme Spor Wimbledon'da Djokovic'i yenen Alcaraz şampiyon oldu Spor