Filenin Sultanları isyan etmişti! Bakan Abdulkadir Uraloğlu devreye girdi business dönecekler

Voleybol Milletler Ligi'nin ABD etabında mücadele edecek A Milli Kadın Takımı geçtiğimiz günlerde ABD'ye gitti. Amerika'ya ekonomi sınıfında uçan ve koltukların dar olması sebebiyle adeta eziyet çektiklerini sosyal medyadan duyuran Filenin Sultanları'na Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan müjde geldi. İşte detaylar...

Abone ol

Türk sporunun son yıllarda en büyük markası olan ve ülkemizi başarılarıyla gururlandıran Filenin Sultanları, Voleybol Milletler Ligi'nin ABD etabında mücadele etmek için Amerika'ya gitti.

Pazar günü yola çıkan Filenin Sultanları, yaklaşık 13 saatlik yolculuğu ekonomi sınıfında geçirdiler. Bilindiği gibi ekonomi sınıfında koltuk mesafeleri kısa ve voleybolcuların sığması ve rahat bir yolculuk yapması pek mümkün değil.

Filenin Sultanları yolculuk günü sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşımlar yaparak bu isyanları dile getirdi.

Voleybolcularımızın bu isyanına karşılık THY sorumluluğun federasyona ait olduğunu açıklamıştı. Türk Hava Yolları, "Biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup yetkililerince sağlanmaktadır." açıklamasını yapmıştı.

Federasyon ise konunun THY ile alakalı olduğu ifade ederek topu Türk Hava Yollarına atmıştı.

"DÖNÜŞLERİ BUSINESS OLARAK AYARLAMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Uçak kriziyle ilgili bir açıklama da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan geldi. Meclis'te konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Uraloğlu, seyahatten 10 gün önce haber verildiği için sorunun çözülemediğini ifade etti.

Bakan Uraloğlu, "İletişimde çok doğru noktada olmamışız. Dönüşleri business olarak organize etmeye çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

20 yıllık Başakşehir macerası bitti Spor Filenin Sultanları'nın ABD kadrosu açıklandı Spor G.Saray 24. lig şampiyonluğuyla ilk 10'da Spor F.Bahçe'nin ilk transferini duyurdular Spor