Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Filenin Sultanları Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımı, Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya ile karşılaşacak. Milli gururumuz A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek finale namağlup geldi. Peki, Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, altıda altı yaparak çıktığı çeyrek finalde Polonya ile karşılaşacak. Avrupa Şampiyonasında C grubu maçlarının hepsini kazanan Filenin Sultanları, yarı final için Polonya ile kozlarını paylaşacak. Peki, Türkiye Polonya voleybol milli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

TÜRKİYE POLONYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Avrupa Şampiyonasında çeyrek finalde Türkiye ile Polonya karşılaşacak. Filenin Sultanları çeyrek final maçı, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Paleis 12 Salonu'nda oynanacak maç, TSİ 18.00'de başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

FİLENİN SULTANLARI ŞAMPİYONADA YENİLGİSİZ İLERLİYOR!

Almanya'da oynadığı C Grubu maçlarının 5'ini de kazanarak adını son 16 turuna yazdıran Filenin Sultanları, Belçika'yı da 3-1 yenerek şampiyonada 6'da 6 yaptı ve çeyrek finale yükseldi.

Polonya ise A Grubu'nda oynadığı 4 maçı kazanırken Sırbistan'a kaybetti. Sırbistan'ın ardından grubunda 2'nci sırada yer alan, son 16 turunda ise Almanya'yı 3-0 mağlup eden Polonya, çeyrek finalde Türkiye'nin rakibi oldu.

AVRUPA ŞAMPİYONASI FİNALİ NE ZAMAN, NEREDE?

Organizasyonda çeyrek final karşılaşmaları, Brüksel ve İtalya'nın Floransa şehrinde yapılacak.

Brüksel, 1 Eylül Cuma günü oynanacak yarı final ve 3 Eylül Pazar günü yapılacak final karşılaşmalarında da ev sahibi olacak.

Yaz transfer sezonu bitmesine ne kadar kaldı? Spor A.Gücü-F.Bahçe maçı Eryaman'da oynanacak Spor Ahmet Nur Çebi'den istifa iddialarına cevap Spor 25 milyon euro'luk maç! G.Saray Devler Ligi kapısında Spor