FIFA'dan beklenen karar! Süper Lig'den 7 takıma transfer yasağı

FIFA, transfer yasağı alan kulüplerin listesini açıkladı. FIFA’dan transfer yasağı alan kulüplerin arasında pek çok Türk kulübü yer alıyor. FIFA'nın paylaştığı listede en fazla transfer yasağı alan kulüpler sıralamasında Türk kulüplerinin açık ara birinci sırada yer alması da dikkat çekti. İşte o kulüpler...

Abone ol
  • FIFA, futbolcuları ve kulüpleri bilgilendirmek istediğini açıkladı. Transfer yasağı alan kulüplerin arasında pek çok Türk kulübü yer alıyor.
  • FIFA'nın paylaştığı listede en fazla transfer yasağı alan kulüpler sıralamasında Türk kulüplerinin açık ara birinci sırada yer alması da dikkat çekti.
  • İşte Süper Lig’de transfer yasağı alan kulüpler
  1. Adana Demirspor - 3 dönem  
  2. Antalyaspor - 3 dönem  
  3. Alanyaspor - 3 dönem  
  4. Hatayspor - 3 dönem  
  5. MKE Ankaragücü - 3 dönem  
  6. Kayserispor -3 dönem
  7. Samsunspor - 2 dönem
  • Listede yer alan Adana Demirspor'un ise transfer yasağının kaldırıldığı öğrenildi. Mavi Şimşeklerin Loic Remy'ye 25 bin Euro ödediği ve transfer tahtasını açtığı bilgisine ulaşıldı.
  • FIFA'dan yapılan duyurunun ardından açıklamada bulunan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, transfer engelini doğrularken, "Büyük bir sorun yok. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 200 bin Euro civarında bir ödeme yapılınca yasak kalkacak." dedi.
Fenerbahçe'den Galatasaray'a cevap ve çağrı Spor Maç içinde küçük çocuklar darp edildi Spor Trabzon-G.Saray derbisi ne zaman? Spor Özbek'ten Koç'a sert sözler! "Seni şampiyon yapmayacak olan kim?" Spor