Feyenoord Roma maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Feyenoord, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında bu akşam Roma'yı ağırlayacak. Feyenoord ve Roma, kozlarını Stadion Feijenoord'da paylaşacak. Avantajlı bir skor elde etmek isteyen iki takımın mücadelesi öncesinde canlı yayın kanalı ve maç saati araştırılıyor. Peki, Feyenoord - Roma maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde gecenin karşılaşmalarından biri de Feyenoord - Roma maçı. Hollanda'nın köklü takımlarından Feyenoord, İtalyan devi Roma'yı konuk edecek. İki takım da rövanşa avantajlı bir skorla çıkmak istiyor. Peki, Feyenoord - Roma maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

FEYENOORD - ROMA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Feyenoord - Roma karşı karşıya geliyor. 13 Nisan Perşembe günü Feijenoord Stadında oynanacak karşılaşmanın başlama saati TSİ saat 19.45. Feyenoord - Roma maçı Exxen'de canlı yayınlanacak.

FEYENOORD - ROMA MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kokcu; Paixao, Gimenez, Idrissi

Roma: Patricio; Mancini, Smalling, Llorente; Zalewski, Cristante, Wijnaldum, Spinazzola; Pellegrini, Dybala; Abraham

Juventus - Sporting Lizbon maçı saat kaçta, hangi kanalda? Spor Bugün hangi maç, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Manchester United - Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta? Spor Derbinin hakemi Volkan Bayarslan oldu Spor