Fernando Muslera'dan Türkçe kutlama: Cumhuriyet'in 100.yılı kutlu olsun

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, 1-0 kazanılan Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Muslera, sözlerine Türkçe başlayarak, "Cumhuriyet'in 100. yılı kutlu olsun" dedi.

Abone ol

Trendyol Süper Lig'in 10.haftasında Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor'u Sergio Oliviera'nın attığı golle birlikte 1-0 kazandı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fernando Muslera, Türkçe mesaj gönderdi.

"CUMHURİYET'İN 100. YILI KUTLU OLSUN"

Sözlerine Türkçe başlayan Muslera, "Cumhuriyet'in 100. yılı kutlu olsun." ifadelerini kullandı. Uruguaylı efsanenin bu jesti, taraflı tarafsız bütün taraftarının takdirini topladı.

"ZOR BİR MAÇTI"

Galibiyet hakkında konuşan tecrübeli isim, şu sözleri sarf etti:

"Zor bir maçtı. Rizespor zaman zaman bizi zorladı. İki zorlu maçtan sonra buraya geldik. Kazandık ve yolumuza devam ediyoruz. Savunma önemli ama ileride de baskı yapmak ve topu hemen geri almak önemli. Birbirimize sürekli destek oluyoruz. İyi bir arkadaşlık var bu bunun sonuçlarını da sahada görüyoruz."
G.Saray, Rize'yi tek golle geçti Spor Teknik direktör Ömer Erdoğan istifa etti Spor 3 büyüklerden 100. yıla özel forma! Spor El Clasico (Barcelona Real Madrid) hangi kanalda yayınlanacak? Spor