Fernando Muslera, Kasımpaşa maçında sakatlanmıştı... Bayern Münih maçında oynayacak mı?

Galatasaray'ın Kasımpaşa ile karşı karşıya geldiği maçta Fernando Muslera, sakatlanarak kenara geldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar bu durumdan sonra gözlerini Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi. Peki Fernando Muslera, Bayern Münih maçında oynayacak mı? İşte detaylar...

Abone ol

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray'da Fernando Muslera sakatlandı. Müsabakanın 58. dakikasında gelişen Kasımpaşa atağında Fall'ın vuruşunu engellemeye çalışan Muslera, sakatlık yaşadı. Muslera oyuna devam edemedi.

OKAN BURUK'TAN AÇIKLAMA

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk maçın ardından yaptığı açıklamada "Muslera ile ilgili Yener İnce'ye durumu sorduk. Olan olayı anlattı. Kontrollerden sonra belli olacak. Yener Hoca 'Dirseğinde hasar yoksa, atlatırız' dedi. Röntgen sonrası belli olacak. Bize söylediği bu. Ağrısı oldu. İnşallah önemli bir şey yoktur." ifadelerini kullandı.

KULÜP DOKTORU YENER İNCE DE KONUŞTU

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce de deneyimli file bekçisi için açıklama yaptı. İnce, "Fernando Muslera'nın dirseğinde darbeye bağlı çıkık oluştu. Sahada yerine oturttuk. Bazen yerine oturması yerinde olur, bazen ise ufak bir kırıklık oluşursa sakatlık uzar. Yarın çekeceğimiz MR'da, çıkığa eşlik eden başka bir durum var mı ona bakacağız. Eşlik eden bir tablo belirlersek bunun ne kadar zaman alacağını da belirteceğiz." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Resmi hesaptan yapılan açıklama şu şekilde:

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında dün oynanan Kasımpaşa maçında aldığı darbe sonrası sol dirsek ekleminde çıkık oluşan ve ilk müdahalesi saha içerisinde yapılan oyuncumuz Fernando Muslera’nın bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan tetkiklerinde çıkığa eşlik eden herhangi bir kırığa rastlanmamıştır. Yapılan ilk değerlendirmede eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edilmiştir. Eklem çıkığı saha içerisinde oturtulan oyuncumuzun ileri tedavisine kulübümüzün sağlık merkezinde başlanmıştır.

BAYERN MÜNİH MAÇINDA OYNAYACAK MI?

8 Kasım Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Muslera'nın durumu yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.

Fenerbahçe-Trabzonspor hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak? Spor İşte Fenerbahçe Trabzonspor derbisinin ilk 11'leri Spor Süper Kupa tarihi değişti: 2023 Süper Kupa finali ne zaman? Spor Kayserispor'un Onur Bulut itirazı kabul edildi Spor