Fenerbahçe'nin yeni transferi Saint-Maximin'den Galatasaray ve Trabzonspor taraftarlarına yanıt

Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin, sosyal medya hesabından sarı-lacivertli takımla ilgili yaptığı paylaşıma yorum yapan Galatasaray ve Trabzonsporlu taraftarlara yanıt verdi. Maximin, "Doğru logo bu" diyerek 3 yıldızlı Fenerbahçe logosu paylaşan bir Galatasaray taraftarına 5 yıldızlı logoyu gösterdiği bir fotoğrafla yanıt verdi.

Abone ol
  • Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin, sarı-lacivertli kulübe imza attıktan sonra sar-lacivertli takımla ilgili bir paylaşımda bulundu. Transferinden dolayı mutluluğunu dile getiren Fransız futbolcu, Fenerbahçe 5 yıldızlı logosu hakkında yorum yapan Galatasaray ve Trabzonspor taraftarlarına çarpıcı yanıtlar verdi.

  • İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun 5 yıldızlı Fenerbahçe logosu kullanması üzerine "Doğru logo bu" diyerek 3 yıldızlı Fenerbahçe logosu paylaşan bir Galatasaray taraftarına yanıt veren Maximin, 5 yıldızlı Fenerbahçe formasını gösterdiği bir görsel paylaştı.

  • Daha sonra bir Trabzonspor taraftarının "5 yıldızlı formayı sahada da giymeni öneriyorum. Bakalım giyebilecek misin?" yanıtına cevap veren Maximin, "Ağla, iyi gelir" ifadelerini kullandı.

Arda Turan'ın annesine hapis şoku Spor Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Galatasaray, sağ bekini buldu Spor TFF'de seçim günü Spor