Fenerbahçe'nin yeni nöbetçi golcüsü Diego Rossi

Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 3-1 yendiği maçta Enner Valencia'nın yerine oyuna girerek fileleri havalandıran Rossi, galibiyete önemli bir katkı yaptı. Süper Lig'deki son 3 golünü oyuna sonradan girerek atan Diego Rossi, bu özelliğiyle "Nöbetçi Golcü" lakabıyla bilinen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Semih Şentürk'ü anımsattı.

Abone ol

Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'u deplasmanda 3-1 yenerken, sakatlanan Enner Valencia'nın yerine oyuna giren Diego Rossi, 8 dakika sonra fileleri havalandırarak oyunun seyrini değiştirdi.

GEÇEN SEZONU YAKALADI
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Rossi bu golüyle geçen sezonki istatistiğini de yakaladı. Maçın kilidini açan Uruguaylı futbolcu, bu sezon 4 gol, 9 asist yaparak toplam skor katkısını 13'e çıkardı. Sarı lacivertli futbolcu, Fenerbahçe'deki ilk yılındaki 6 gol, 7 asistlik performansını egale etti.

SONRADAN GİRİP 3 GOL ATTI
Süper Lig'deki son 3 golünü oyuna sonradan girerek atan Diego Rossi, takımının bu şekilde gol atan en etkili isim oldu. Rossi, bu özelliğiyle "Nöbetçi Golcü" lakabıyla bilinen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Semih Şentürk'ü anımsattı.

Denver Nuggets galibiyetle başladı Spor Antalyaspor'un 9 maçlık hasreti bitti Spor Roma ile Milan yenişemedi Spor Real'den 4 gollü 3 puan Spor