Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler karar aşamasında! Barcelona, Real Madrid ve...

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler için her geçen gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılıyor. 18 yaşındaki futbolcu için en ciddi adaylar; Barcelona ve Real Madrid. Milan ve Leipzig ise yarışın içindeki diğer takımlar. Arda Güler'in transferi sonrası bir başka rekabet de oyuncuyu kiralamak isteyen kulüpler arasında yaşanacak.

Abone ol

Fenerbahçe ve Türk futbolunun son dönemdeki 1 numaralı transfer gündemi Arda Güler. Genç yıldızın sarı-lacivertli takımdan ayrılması artık kesin gibi. Cevap bekleyen soru ise; hangi takıma ne şartlarda imza atacağı.

Arda Güler

İspanyol basınına göre Arda yarışında önde olan kulüp Barcelona. Ezeli rakip Real Madrid de Barça'nın ensesinde. İtalyan devi Milan ile Alman ekibi Leipzig ise birer adım geriden geliyorlar.

BARÇA EN YAKIN TAKIM

Kulüpler Arda Güler ve Fenerbahçe'ye tekliflerini ilettiler. Kontratında 17.5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi olan genç yıldız, sarı-lacivertli takıma para kazandırmak için daha yüksek bir bedelle ayrılmak istiyor.

Arda Güler - Ali Koç

Barcelona, 23 milyon euro ödemeye hazır. Milli futbolcunun 1 yıl Fenerbahçe'de kiralık oynamasına da sıcak bakıyorlar. Ancak bir başka İspanyol ekibi Rea Betis de Arda'yı Barça'dan kiralama için hazırda bekliyor.

18 yaşındaki yeteneği kiralama konusunda Real Betis'in istekli olduğu ve İspanyol takımının Arda Güler'in Barcelona'ya transferinin resmileşmesini beklediği ifade edildi.

REAL MADRİD TEKLİFİNİ İLETTİ

Arda Güler'i isteyen bir başka dev de Real Madrid. Eflatun-beyazlılar Arda'yı kadrosuna katması durumunda '1 yıl Fenerbahçe'ye kiralama' ya da 'Real Madrid Castilla'ya gönderme' seçenekleri üzerinde duruyor.

Arda Güler

MİLAN VE LEİPZİG SERBEST KALMA BEDELİNİ ÖDEMEYE HAZIR

Sarı-lacivertli yıldızı radarına alan diğer takımlar ise; Milan ve Leipzig. İki kulübün de Arda'nın 17.5 milyon euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu ifade ediliyor.

Galatasaray Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Buruk'tan transfer sözleri! Paredes, Muriqi ve Auba... Spor Trabzonspor'dan 2 oyuncuya profesyonel sözleşme Spor Icardi'nin istediği maaş belli oldu! Spor