Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Aatif Chahechouhe'dan Ali Koç'a olay sözler

Yıllarca Sivasspor ve Fenerbahçe forması giyen Aatif Chahechouhe, sarı-lacivertli kulüpte kadro dışı kalma sebebini yıllar sonra açıkladı. Başkan Ali Koç'u da sert sözlerle eleştiren Faslı oyuncu, "Başkan biraz PlayStation’da oyun oynadığını düşünüyordu. 5 oyuncu gönderip, 5 oyuncu alıp, bir de antrenörü değiştirince şampiyon olacağını düşündü" dedi.

Abone ol
  • Süper Lig'de gol krallığı yaşayan Sivasspor ve Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Aatif Chahechouhe, sarı-lacivertli kulüpten ayrılık sebebini açıkladı.

  • Ali Koç'un başkan seçildiği dönemi anlatan Aatif Chahechouhe, "Fenerbahçe’de 3. sezonumda başkan değişti ve kulübün başına Ali Koç geçti. Aykut Kocaman ile fena bir sezon geçirmemiştik ama Ali Koç onu gönderdi ve yerine Cocu’yu getirdi. Başkan biraz Playstation’da oyun oynadığını düşünüyordu. 5 oyuncu gönderip, 5 oyuncu alıp, bir de antrenörü değiştirince şampiyon olacağını düşündü. Herkese de şampiyon olacağımıza dair sözler verdi" dedi.

"BAŞKAN'IN YÜZÜNE SÖYLEDİM"

  • Ali Koç'a o dönemde yaptığı çıkışı dile getiren Aatif Chahechouhe, "Bir gün bizlerle gerçekleştirdiği bir toplantıda, şampiyon olma şansımızın zor olduğunu başkanın yüzüne söyledim. İyi oyuncular kaybettik ve yeni gelenlerin adaptasyon süreci var dedim. Başkan bu sözlerimden çok rahatsız oldu. Oysa bir eleştiri değildi bu, sadece ligi biliyordum. Başkan ise futbolun içinden gelen bir isim değildi. Bence biraz da egosuna yenik düştü. Yaptığım 'objektif' eleştiriyi kabul edemediler" ifadelerini kullandı.

"VOLKAN DEMİREL'E ÜZÜLDÜM"

  • Volkan Demirel'in kadro dışı bırakılması kararının canını çok yaktığını belirten 37 yaşındaki on numara, "Takım kötü gidince, üç hafta sonra ben, Nabil Dirar, Ozan Tufan ve Volkan Demirel kadro dışı kaldık. Bana böyle bir ceza verilmesini çok umursamadım doğrusu ama Volkan Demirel’e böyle bir ceza vermeleri... İnan çok canımı yaktı ve onun adına çok üzüldüm" diye konuştu.

"BASKET MAÇI YAPIYORDUK"

  • Kadro dışı bırakılan oyuncular olarak kendi aralarında basketbol maçları yaptıklarını vurgulayan Aatif Chahechouhe, "Başımıza U17’den bir antrenör verdiler, o bile 4 kişiyle nasıl antrenman yapabileceğini bilmiyordu. Çalışmıyorduk, doğrusu çalışmamız için de hiçbir şey yapılmıyordu. Basket maçı yapıyorduk aramızda" dedi.

Türkiye Kupası maçında deprem felaketi unutulmadı Spor Bakambu için kafa karıştıran açıklama Spor Galatasaray'da bomba transfer Spor Trabzonspor Meunier'i resmen duyurdu Spor