Fenerbahçelileri üzen tablo! Kanarya; Ümraniyespor, İstanbulspor ve Giresunspor'a 9 puan bıraktı

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yolunda son derece kritik olan müsabakada sarı-lacivertliler ağır yara aldı. Karşılaşma 1-1 sona ererken, Kanarya bu sezon kümede kalma mücadelesi veren bir takıma daha puan kaybetti.

Abone ol

Süper Lig'in 33. haftasında Giresunspor, evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Hakan Keleş'in yerine İrfan Buz'u getiren Karadeniz ekibi, kümede kalma adına son derece kritik bir müsabakaya çıktı.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk, Giresunspor'un ise kümede kalmak için mutlak kazanması gereken karşılaşma 1-1 sona erdi.



Bu sezon Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı başarısız sonuçlar alan Fenerbahçe, ateş hattındaki takımlarla oynadığı maçlarda da büyük yaralar aldı.

Bu sezon Galatasaray'a 3-0, Beşiktaş'a ise 4-2 kaybeden Kanarya, derbiler kadar kümede kalma savaşı veren takımlara karşı da puanlar kaybetti.

Ligin ateş hattında yer alan; İstanbulspor, Ümraniyespor ve Giresunspor, Fenerbahçe'ye beklenmediği kayıplar yaşattı.

Ümraniyespor ve İstanbulspor ile 3-3 berabere kalan sarı-lacivertliler, ligin ilk yarısında evinde 2-1 yenildiği Giresunspor'u dün deplasmanda da yenemedi.



1-1 biten karşılaşmada şampiyonluk yolunda 2 puan bırakan Fenerbahçe, bu kayıpların faturasını şampiyonluğu kaçırarak ödeyebilir.

KÜME DÜŞME HATTINDAKİ TAKIMLARA KARŞI FENERBAHÇE!

3-3 Ümraniyespor
1-2 Giresunspor
3-3 İstanbulspor
1-1 Giresunspor

Galatasaray - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı Spor Konya'da 4 gol var kazanan yok Spor TFF Başkanı açıkladı! Yabancı kuralı nasıl olacak? Spor