Fenerbahçeli yıldız Edin Dzeko İsmail Kartal'dan özür diledi! "Tepkim size değil kendimeydi"

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin yıldız ismi Edin Dzeko müsabakada birçok fırsattan yararlanamazken, mücadeleden çıkarken İsmail Kartal'a tepki göstermişti. Kartal ile Dzeko, dönüş uçağında bir araya geldi. İşte detaylar...

Abone ol
  • Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Karşılaşma golsüz sona erdi ve sarı-lacivertliler puanını 31 yaptı ve liderlik koltuğuna yeniden oturdu. 

  • Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko, karşılaşmada birçok gol kaçırdı ve oyundan çıkarken İsmail Kartal'a tepki gösterdi.

  • Dzeko'nun el-kol hareketi yaparak oyundan çıkması sosyal medyada gündem olmuştu.

  • Kartal ile Dzeko dönüş uçağında bir araya geldi ve Bosnalı golcü hocasından özür diledi.

  • Dzeko, deneyimli teknik adamdan şu sözlerle özür diledi: Kenara gelirken yaptığım hareket asla size değildi. Kendi performansım ve maçta girdiğim pozisyonları değerlendirememem beni biraz üzdü. Takıma katkı sağlayamamak her futbolcunun üzerinde bir baskı yaratır.

  • Ben daha önce forma giydiğim takımlarda da kendi performansım böyle olunca aynı tepkiyi veriyordum. Dediğim gibi size bir saygısızlık yapmak istemedim. (Milliyet)

"Keşke Beşiktaş'a gelmeseydim" Flaş Aboubakar, Güneş ve Çalımbay sözleri... Spor 21 yıl önce Trabzonspor'a mektup yazan taraftara davet Spor F.Bahçe'den sert açıklama! "Sokak kavgası mı futbol maçı mı?" Spor Emre Kocadağ kararını verdi! Aday olacak mı? Spor