Fenerbahçeli Miguel Crespo Sporting yolcusu

Fenerbahçe, devre arasında Rayo Vallecano'ya kiraladığı Miguel Crespo'yu Portekiz liginde bu sezon şampiyon olan Sporting'e satmaya hazırlanıyor. Portekiz ekibi, sarı-lacivertli ekibin kapısını çalacak.

Abone ol

Fenerbahçe'nin 2023-24 sezonunun ara transfer döneminde Rayo Vallecano'ya satın alma opsiyonuyla kiraladığı Miguel Crespo'da belirsizlik sürüyor.

Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde Rayo Vallecano'nun Miguel Crespo ile devam etmek istediği ancak oyuncunun yüksek maaşının transfere engel olduğu belirtilmişti.

Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Crespo için Portekiz basınından sürpriz bir haber geçildi.

Portekiz liginde bu sezon şampiyon olan Sporting'in Miguel Crespo'yu istediği öne sürüldü. Portekizli orta saha oyuncusunun, teknik direktör Ruben Amorim'in listesinde olduğu vurgulandı.

Miguel Crespo'nun daha önce de Sporting tarafından izlendiği ancak Fenerbahçe'nin yaklaşık 20 milyon euroluk talebi sebebiyle transferin gerçekleşmediği hatırlatıldı.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, sezonun ikinci yarısında Rayo Vallecano ile LaLiga'da 15 maça çıktı.

Sarı-Lacivertliler, Miguel Crespo'yu 2021-22 sezonu başında Estoril'den 1.5 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Şampiyonluğun mimarı Ayoub El Kaabi Spor Trabzon'dan 1461 Trabzon FK'ye taraftar desteği Spor Devler Ligi'nin en iyisi Real Madrid Spor F.Bahçe'nin en hırçınları İsmail ve Osayi Spor