Fenerbahçe'den milli hamle: Cengiz Ünder resmen açıklandı

Son Dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Transfer döneminin en hareketli takımlarından Fenerbahçe, bomba bir ismi daha açıkladı. Sarı lacivertli takım, milli futbolcu Cengiz Ünder transferi için Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'yla anlaşmaya vardığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Abone ol

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe Fred, Dzeko, Tadic gibi yıldızların yanına bir önemli oyuncu daha ekledi. İsmi uzun süredir Kanarya ile anılan milli oyuncu Cengiz Ünder transferi resmen sonuçlandı.

Fenerbahçe, Cengiz Ünder transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

GÖNDERMELİ PAYLAŞIM

Kulübün resmi sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, uçak inişi ve kalkışı emojisi kullanılarak bu transfere gönderme yapıldı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre milli yıldız, saat 21.00'de Marsilya'dan uçağa binecek ve saat 00.00'da İstanbul'da olacak.

TÜRKİYE'YE GERİ DÖNÜYOR

2017 yılında Başakşehir'den Roma'ya giderek Avrupa kulüplerinin yolunu tutan Cengiz Ünder, 6 yıl aranın ardından ülkesine geri döndü. İstanbul ekibiyle 2016-2017 sezonunda 43 maça çıktı, 9 gol attı ve 7 asist yaptı. Kulüpten ayrılırken takımına 14,25 milyon Euro kazandırdı.

MARSİLYA PERFORMANSI

2021-2022 sezonunun başında katıldığı Marsilya'da sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyordu. Fransız ekibiyle çıktığı 93 maça 18 gol ve 12 asist sığdırdı.

Milli takımda ise 49 maça çıkan Cengiz, 16 gol attı.

Arsenal başlangıcı: 3 puan Spor Fred İstanbul'da Spor Ünlü astrologdan yeni sezon tahmini Spor Visca'nın sakatlık durumuyla ilgili açıklama Spor