Fenerbahçe'den Krunic'i ikna görevi Dzeko'ya! 3 kez aradı...

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin uzun süredir görüşme halinde olduğu Rade Krunic için Edin Dzeko devreye girdi. Bosnalı yıldızın 3 kez telefonla görüştüğü ve milli takımdan arkadaşı olan oyuncuyu Kanarya'ya davet ettiği ifade ediliyor.

Abone ol

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu için Edin Dzeko'nun devreye girdiği öne sürüldü.

İKNA GÖREVİ EDIN DZEKO'DA

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Edin Dzeko, Rade Krunic'i ikna turlarına başladı. Deneyimli golcünün vatandaşına 3 kez telefon açtığı ve Fenerbahçe'den bahsettiği iddia edildi.

FENERBAHÇE'DEN 4.5 MİLYON EURO

Sarı-lacivertliler, Milan'ın 10 milyon euro'luk bonservis talebini 6-7 milyon euro seviyelerine çekmeye çalışırken, oyuncuya da yıllığı 1.5 milyon euro'dan 3 senelik sözleşme teklif etti.

Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı kaydedilirken, oyuncunun kulüplerin anlaşmasını beklediği vurgulandı.

Geçtiğimiz sezon Milan ile tüm kulvarlarda 34 maça çıkan Rade Krunic 1 gol, 1 asistlik istatistik yakalamıştı.

Talisca'dan Şenol Güneş'e transfer yanıtı! Spor Olimpija Ljubljana Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Galatasaray, Tete'yle anlaştı! Spor Fenerbahçe'den Tete açıklaması! Spor