Fenerbahçe'de üst üste iki veda: Mourinho rapor verecek

Devre arasına yaklaştıkça takımlardan ayrılacak isimler ortaya çıkmaya başladı. Fenerbahçe'de yolların ayrılacağı ilk iki isim belirlendi. Teknik Direktör Jose Mourinho’nun yeterli görmediği oyuncuların başka bir takıma kiralanabileceği öğrenildi.

Abone ol

Fenerbahçe’de devre arasında yolların ayrılacağı isimler ortaya çıktı. Teknik Direktör Jose Mourinho’nun istediği seviyeye çıkamayan Levent Mercan ve Oğuz Aydın’ın başka takıma kiralanabileceği bildirildi.

MERCAN DAHA FAZLA SÜRE ALACAĞI BİR TAKIM İSTİYOR

Yaz transfer döneminin başında 2 milyon euro bonservis bedeli ile Fatih Karagümrük’ten Fenerbahçe’ye gelen Mercan, sezonun başlangıcından beri sadece 9 dakika sarı-lacivertli formayı giydi. Avrupa listesine de yazılmayan genç futbolcunun da ayrılığa sıcak baktığı ve daha fazla süre alacağı bir takıma gitmek istediği öğrenildi.

GEÇEN SEZON LİGE DAMGA VURDU

Alanyaspor’dan alınan Oğuz Aydın, 6 milyon euro bonservisle sarı-lacivertlilere transfer olmuştu. İstediği şansı bulamayan isimler arasında gelen Aydın, geçen sezon performansıyla lige damga vurmuştu. Sadece 22 dakika süre bulan milli futbolcu, bu 22 dakikayı toplam üç maçta alırken gol ya da asist katkısı vermedi.

MOURİNHO RAPOR VERECEK

İki futbolcu da büyük beklenti ile kadroya dahil olurken bugüne kadar performanslarını istenilen seviyeye çekemedi. Devre arası transfer dönemi için stratejisini Teknik Direktör Jose Mourinho’nun vereceği raporun ardından belirleyecek olan yönetimin hem Levent Mercan, hem de Oğuz Aydın’ın kiralanması için girişimlerde bulunması bekleniyor.

Süper Lig'de en çok gören takım Spor Silahlı saldırı sonrası ülkeden ayrılıyor Spor Trabzonspor'dan özel etkinlik Spor Birgül Erken rekor kıracak Spor