Fenerbahçe'de tutunamadı! Mert Hakan Yandaş'ın yeni adresi belli oluyor

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında transfer savaşına sebep olan ve sonunda sarı-lacivertli takıma imza atan Mert Hakan Yandaş, beklentilerin çok altında kaldı. Kanarya'da gözden düşen milli futbolcunun yeni adresi belli oluyor.

Abone ol

Sivasspor ile sözleşmesinin sonuna gelen Rıza Çalımbay, yoluna Yiğidolarda devam etmek istiyor. Geçtiğimiz günlerde yönetimle görüşeceğini belirten Çalımbay, yeni sezonda da takımda kalacakmış gibi transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bu sezon ligde beklentilerin altında kalan Rıza Çalımbay'ın Sivasspor'u, 2023-24 için transferde sağlam adımlar atmaya hazırlanıyor.



ESKİ TAKIMINA DÖNÜYOR
Sabah'ın haberine göre bu bağlamda gündeme gelen isim ise Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş oldu.

Rıza Çalımbay'ın, Sivasspor'un eski futbolcusu Mert Hakan Yandaş'ı istediği öne sürülürken, Başkan Mecnun Otyakmaz'ın transfer için resmi adımları atmaya başladığı iddia edildi.

Mert Hakan Yandaş üç sezon önce ligi dördüncü bitiren Sivasspor'un yakaladığı başarıda büyük pay sahibi olmuştu.

Deneyimli futbolcunun Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon Sarı-Lacivertlilerde toplam 21 maça çıkan milli oyuncu 1 gol, 2 asistlik katkı verdi.

Roma'da Medvedev ve Rublev turladı Spor Liverpool galibiyet serisini 7 maça çıkardı Spor Ziraat Bankkart Efeler Ligi'nde şampiyon oldu Spor Barcelona'da şampiyonluk coşkusu Spor