Fenerbahçe'de 6 numaraya 3 aday var! İsmail Kartal listeyi yönetime verdi

Dünya yıldızlarıyla kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, tüm kulvarlarda çıktığı 17 maçı da kazandı. Sarı-lacivertliler şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu gösterirken, şimdiden kış transfer dönemi için çalışmalara başladı. Kanarya'nın ilk hedefi 6 numara pozisyonu. Listede ise 3 aday var.

Abone ol

Yaz transfer döneminde dünya çapında yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe, buna karşın 6 numara takviyesi yapamadı. Sarı-lacivertliler devre arasında ilk etapta 6 numara bölgesini güçlendirecek. İşte listedeki isimler...

İLK ADAY PIOTR ZIELINSKI

Sarı-lacivertlilerin bu bölge için düşündüğü ilk isim ise Napoli forması giyen Piotr Zielinski oldu. Son 7 yıldır 40 maçın üstünde sahaya çıkan Polonyalı orta saha, İtalyan ekibinde istikrar abidesi oldu.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldız için devre arasında girişimler hızlanacak. 29 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 35 milyon euro.

PLASE FOFANA

Kanarya, Zielinski ile anlaşamaması halinde rotayı Monaco forması giyen Youssouf Fofana'ya kıracak. Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi bitecek 24 yaşındaki oyuncuyu devre arası cüzi bir rakama transferi bitirme peşinde.

Fransız ekibi Avrupa'da yer almazken, genç yıldız bu arenada kendini göstermek istiyor. Oyuncuyla bir dönem ezeli rakibi Galatasaray da ilgilenmişti.

SON ADAY GENÇ POGBA

Bu bölge için düşünülen son isim ise PSG'nin genç oyuncusu Cher Ndour oldu. Fransız ekibi 19 yaşındaki futbolcuyu oynayabileceği bir takıma kiralamak istiyor.

F.Bahçe ise oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama şeklinde bir teklif sunacak. Senegal asıllı İtalyan futbolcu, oyun stili ve fizik yapısı nedeniyle Paul Pogba'ya benzetiliyor. (Sabah)

G.Saray'ın rakibi Alman devi Bayern Münih! İşte muhtemel 11'ler Spor Trabzonspor Avcı'yla 2'nci dönemine galibiyetle başladı Spor Beşiktaş'ta seçim tarihi belli oldu! Spor Süper Lig'de bir ayrılık daha! 10 kulüp hocasını gönderdi Spor