Fenerbahçe yöneticisi Can Gebetaş'tan Dursun Özbek ve Aboubakar açıklaması

Fenerbahçe yöneticisi Can Gebetaş, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Uğur Dündar ile konuşması ve Aboubakar transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

Fenerbahçe Kurumsal İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, Dursun Özbek'in Uğur Dündar'a "Umarım Ali Koç hep Fenerbahçe başkanı kalır" dediği ve Ali Koç'un Vincent Aboubakar transferinden Beşiktaş dolayısıyla vazgeçtiği yönündeki iddiaları yalanladı.

CAN GEBETAŞ: "İKİ YALAN GÜNDEM"
Fenerbahçe yöneticisi Can Gebetaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bugün sosyal medyada iki yalan üzerinden gündem oluşturulmaya çalışıldığını görüyoruz. İlki Sayın Dursun Özbek'in YDK Başkanımız Sayın Uğur Dündar ile olduğu söylenen konuşması, ikincisi Aboubakar transferini gündeme aldığımız ve Beşiktaş dolayısıyla vazgeçtiğimiz. İki konu da sosyal medyada köpürtülen ve aslı astarı olmayan konular. Burada gerçek olan tek şey; sosyal medyanın manipülasyonlara ne kadar açık olduğu..."

NE OLMUŞTU?
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar dahil, Süper Lig’de şampiyonluk yaşayan kulüplerin başkanları ile bir araya gelmişti. Toplantıda Dursun Özbek'in Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'a derbide alınan 3-0'lık skor sebebiyle takıldığı iddia edilmişti.

ÖZBEK: "UMARIM ALİ KOÇ HEP FENERBAHÇE BAŞKANI KALIR"
Ali Koç'un kendilerine uğurlu geldiğini söylediği iddia edilen Özbek'in, “Umarım Ali Bey her zaman Fenerbahçe başkanı kalır da biz de Kadıköy’de böyle galibiyetlere devam ederiz.” esprisi yaptığı konuşuluyor.

ALİ KOÇ, ABOUBAKAR TRANSFERİNDEN VAZGEÇTİ İDDİASI
Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un, Vincent Aboubakar transferinden Beşiktaş dolayısıyla vazgeçtiği iddia ediliyor. 

Milan İnter maçı hangi kanalda? Spor Brahim Darri Karagümrük'e döndü Spor Trabzonspor Emrehan'ı kiraladı Spor Philadelphia Embiid'in 41 sayısıyla kazandı Spor