Fenerbahçe ve Başakşehir birbirlerini alkışladı! Türkiye Kupası'nda şık hareket

Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe ve finaldeki rakibi Başakşehir, mücadele sonrasında birbirlerini alkışladı. Fenerbahçe taraftarları ise eski kaptan, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na tezahüratlarda bulundu.

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Gürsel Aksel Stadyumu’nda Medipol Başakşehir’i 2-0 yenerek kupayı kazanan Fenerbahçe, rakibi Başakşehir'i alkışlayarak şık bir harekete imza attı.

Fenerbahçeli futbolcular ve Teknik Direktör Jorge Jesus kupa töreninde ikincilik madalyalarını alan Başakşehirli futbolcuları ve hakemleri koridor yaparak alkışladı.

Fenerbahçe taraftarları ise eski kaptan, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na tezahüratlarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler ise maçın yıldızı ödülünü aldı.

BİRBİRLERİNİ ALKIŞLADILAR

Fenerbahçe'ye Ziraat Türkiye Kupası'nı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İzmir Ak Parti Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi takdim etti. Fenerbahçeli oyuncular kupa coşkusunu yaşadı.

Başakşehir takımı oyuncuları da kupa şampiyonu Fenerbahçe'yi alkışladı.

Jorge Jesus Fenerbahçe'ye 9 sezon sonra kupa kazandırarak veda etti! Spor Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi tebrik etti! Paylaşımdaki isim dikkat çekti Spor Caner Erkin formayı yere attı Erman Toroğlu topa tuttu! Bu yediğin tabağa tükürmek Spor Fenerbahçe-Başakşehir maçı öncesi taraftarlar arasında olay çıktı Spor