Fenerbahçe ve Acun Ilıcalı eski futbolcu Serhat Akın'a yapılan saldırıyı kınadı: Şiddetle kınıyorum

Fenerbahçe, çıktığı program sonrasında silahlı saldırıya uğrayarak ayağından yaralanan Serhat Akın için açıklamada bulundu. Ardından Acun Ilıcalı da "Şiddetle kınıyorum" sözleriyle paylaşım yaptı.

Abone ol

Eski milli futbolcu ve Futbol yorumcusu Serhat Akın, Beykoz’da uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralandı. Kariyerinde Fenerbahçe forması da giyen Serhat Akın için sarı-lacivertli kulüpten açıklama geldi.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

ASBAŞKAN ACUN ILICIALI'DAN DA PAYLAŞIM GELDİ

Öte yandan konuya ilişkin açıklama Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, "Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum, kendisine acil şifalar diliyorum." dedi.

TUNCAY ŞANLI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Serhat Akın'ı hastanede ziyaret eden eski futbolcu Tuncay Şanlı, "Şu anda durumu gayet iyi, morali bozuk. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Yarın bir ameliyata alınacak. Durumdan dolayı kardeşimin yanındaydım. O benim kardeşim, beraber çok güzel şeyler yaşadık. Üzüntülerde yaşadık. Duyduğum anda hemen yanına geldim. Durumda çok ciddi bir şey yok. Büyük ihtimal yarın bir operasyon geçirecek. Dediğim gibi, söylenecek çok fazla bir şey yok. Bunun üzerine yorum yapmak da istemem. Hem üzüntülüyüm hem sinirliyim. Şu an, durumu gayet iyi. Biraz keyfi yerinde değil morali de bozuk. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur" diye konuştu.

Eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırı! Spor Beşiktaş Hollanda'da hezimete uğradı Spor PFDK'dan 7 kulübe ceza Spor Mourinho'dan Union Saint-Gilloise maçı açıklaması Spor