Fenerbahçe transfer krizi yaşanıyor! Batshuayi ayrılamadı yeni transfer Alfredo Morelos ortada kaldı

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Michy Batshuayi ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, Alfredo Morelos'u İstanbul'a getirdi. Ancak sarı-lacivertliler Batshuayi'nin transferi için Nottingham Forest'le anlaşamadı ve transfer henüz gerçekleşmedi. Bundan dolayı Morelos'un imzası da askıya alındı.

Abone ol

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de transferde hareketli saatler yaşanıyor. Yıldız golcüsü Michy Batshuayi'yi Nottingham Forest'a satmaya hazırlanan sarı-lacivertliler, bonservisi elinde olan Morelos'u dün İstanbul'a getirmişti.

Morelos imzaya hazırlanırken beklenmedik bir gelişme yaşandı. İngiliz ekibiyle Batshuayi'nin transferi için pazarlık halinde olan Kanarya, anlaşma sağlayamadı.

BATS AYRILAMADI MORELOS ORTADA KALDI

Sports Digitale'nin haberine göre; Fenerbahçe ve Nottingham Forest henüz anlaşma sağlayamadığı için Batshuayi'nin temsilcisi İngiltere'den ayrıldı ve Paris'e geçti.

Michy Batshuayi'nin temsilcisi oyuncusunu Nottingham Forest'a götürmek için ciddi şekilde mesai veriyor ancak Fenerbahçe henüz anlaşma sağlayamadı.

Batshuayi takımdan ayrılamadığı için yeni transfer Alfredo Morelos'in sarı-lacivertli takıma imzası da gerçekleşemiyor.

Fenerbahçe için İstanbul'a gelen Morelos'un geleceği Batshuayi'nin durumuna bağlı olarak şekillenecek.

Filenin Sultanları final için İtalya karşısında Spor Konferans Ligi'nde kura heyecanı! F.Bahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor Spor Beşiktaş'a İngiliz yıldız! Chamberlain getiriyor Spor Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda? Spor