Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

Süper Lig 34. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u konuk edecek. MHK tarafından yapılan açıklama ile haftanın hakemleri belli oldu. Fenerbahçe Trabzonspor maçında Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Peki, Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Fenerbahçe, Süper Lig 34. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Kadıköy'de oynanacak karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen'in yöneteceği açıklandı. Sarı lacivertliler, zirveden uzaklaşmamak ve lider ile puan farkını korumak istiyor. Peki, Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig 34. haftasında Fenerbahçe Trabzonspor maçı 18 Mayıs Perşembe günü oynanacak. Saat 20.00'da başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

EZELİ REKABETTE 133. RANDEVU

Fenerbahçe ile Trabzonspor, 133. kez karşı karşıya gelecek. Önceki 132. müsabakada Fenerbahçe'nin 50'ye 43 galibiyet üstünlüğü var. Süper Ligde ise 99. kez kozlarını paylaşacak. Oynanan 98 lig maçında ise sarı lacivertliler 39, bordo mavililer 26 maç kazanmış.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki ilk yarıda oynanan lig maçını bordo mavili takım 2-0 kazanmıştı.

Derbinin hakemi belli oldu! F.Bahçe-Trabzonspor... Spor Beşiktaş'tan üzen haber Spor Premier Lig'den düşen ilk takım belli oldu Spor "8 yıllık kupa orucunu bozacağız" Spor